Praegu olemas:

Koongas korvapalli mängimise-; koolistaadioni kasutamise-; koroona mängimise- ja grillimise võimalused.

Lõpel korvapalliplats, kuhu saab ka võrkpallivõrgu paigaldada; rularamp; ujumisvõimalus; mänguplats ja grillinurk koos laudadega, ning klubi kasutamise võimalus, ka noortekeskus.

Pikaveres on ujumisvõimalus.

Valla poolse toetusena noortele oodatakse:

Koongas noortekeskust, kus oleks ruumi ka teistele huvigruppidele; noorte huviringide toetamist; erinevate trennide korraldamist; suveks malevate organiseerimist; erinevaid ameteid tutvustavaid kursusi; rohkem väliüritusi (kontserte); korralikku võrkapalliplats; tiigi puhastamist (Lõpel); lastele mänguväljakut; Koongasse katusealusega puhkekohta (nagu Soontaganas). Oodatakse ka vallale korralikku bussi ja valla võistkonnale vorme. Samuti arvati, et valda on vaja inimest, kes noortega tegeleks.

Noored on huvitatud: jõusaalist; mänguplatsist koos rularambiga; ujumisvõimalusest Koonga vanas kooli basseinis; talvel uisuväljakust ja  parematest sportimisvõimalustest.

Lõpel : jalgpalliplatsist; talveks hokiväljakust ja suusarajast, koos varustusega; noortekeskuse sisustusest. Soovitakse ka erinevaid üritusi: suvel mõneks päevaks suurt batuuti; rattamaratoni korraldamist  ja trikiratturite esinemist.

Nii Koonga- kui Lõpe kooli soovitakse heal tasemel sisustatud tööõpetuse klasse.

Noored ise on valmis: ürituste organiseerimisel aitama, osalema ja igati toetama.

Osaluskohvik näitas, et Koonga vallas on veel noori, keda nende kodukoht huvitab, ka on noortel endil piisavalt asjalikke mõtteid, kuidas elu paremaks muuta.

Õhtu lõpetas noortepidu. DJ Rivo esines heal tasemel, kaasas oli piisavalt nii heli- kui valgustehnikat, ka muuusikavalik oli mitmekülgne. Kahjuks oli noorte huvi sellise ettevõtmise vastu kesine.  Järgneb elamuskoolitus osaluskohvikus olnud noortele.

Lähemalt saab tutvuda MTÜ Junnlased kodulehel http://junnlased.wordpress.com/

MTÜ Junnlased