So-La-Re kooristuudio asutati mais 2013 tagamaks järelkasvu kammerkoorile ning koorilaulukultuuri jätkusuutlikkust Rakveres. Idee kooristuudio loomiseks tekkis aga juba 2012. aasta lõpus, mil Solare 35. sünnipäeva kontserdil esinesid koorilauljate lapsed. Aasta hiljem jõulude aegu kuulis publik Jõhvis ja Rakveres juba Solare ja vastse kooristuudio ühiskontserti. 

Kooristuudios tegutseb mudilaskoor, lastekoor ja noortekoor. Dirigendid on Elo Üleoja, Keio Soomelt ja Ly Hiire, mõnda aega tegutses dirigendina ka Krista Lindre. Juba esimese hooaja jooksul oli stuudio lastel mitmeid olulisi esinemisi, sealhulgas Kanal 2 jõululaupäeva saates "Jõulusoojus" ning Miina Härma juubelikontserdil Tallinnas Estonia kontserdisaalis.  Alates sügisest oodatakse liituma uusi noori lauluhuvilisi.

Meeskvartett HaLe MaJa moodustati 2011. aasta lõpus, kui Solare lauljad Lembit Kopso, Margus Lehtpuu, Hannes Veski ja Jaanus Nurmoja võtsid nõuks panna kultuuripealinna-aastale omapoolse väärika punkti. Juba järgmise aasta kevadel osales kvartett Roelas muusikapäeval "Kvartettide kevadootus" ning sellest peale on HaLe MaJa olnud oodatud esineja mitmesugustel üritustel oma maakonnas ja mujalgi. Valdavalt esitab kvartett a cappella meeskoorilaule, sealhulgas omaloomingut, kuid ei sea endale kitsaid žanrilisi piire.