Täpselt aasta hiljem, 1. mail 2010 pidi Marie-Helene olema „Minu Eesti” külatalgute eestvedaja, et alustada jõusaalimaja prahist ja prügist puhastamist. Paraku hukkus Marie-Helene talgute eelõhtul traagiliselt külateel jalgrattaga koju sõites. Kurbusest ja šokist hoolimata tulid küla ja noored kokku ning alustasid Marie unistuse teostamist.

Teine suurem talgupäev toimus 20.augustil. Selle käigus sai maja lõplikult puhtaks ja ehitustöödeks ettevalmistatud.

Pilistvere Noored on leidnud selles ettevõtmises mitmeid toetajaid ja kaasamõtlejaid. Perekonna ettepanekul loodi Pilistvere koguduse juurde sihtotstarbeline rahakogumine: Marie-Helene Unistuste Fond eesmärgiga toetada perekonda, edasi viia Pilistvere jõusaali projekti ja toetada Pilistvere noortetööd.

Tänaseks on annetustena kogutud 32 000 krooni. Toimunud on teavituskampaaniad internetis, Pilistvere Noorteansambel on korraldanud kontsert-tuluõhtu, jagatud on flaiereid. Oma panuse on andnud tublid kohalikud perenaised, kes küpsetavad kooke, mida müüdi „Ingli” kohvikus ning millest saadav tulu läheb samuti Marie-Helene Unistuste Fondi. Marie-Helene õde Marliis küpsetab fondi toetuseks Marie küpsiseid – Ameerika stiilis šokolaadiküpsiseid, Marie lemmikuid.

Kogudus on tellinud jõusaalimaja ülesmõõdistamise, mille alusel saab hoone registrisse kanda. Samuti on lõppfaasi jõudmas maja ehitusprojekt. Praegu otsime aktiivselt jõusaalimaja ehituseks projektirahasid. Ehitustööde hinnanguline maksumus koos kogu sisustusega on pool miljonit krooni.

On selge, et annetustega kogutud summast ei piisa ehituse lõpule viimiseks, kuid projektitaotluse omaosaluseks on summa juba arvestatav. See motiveerib pingutama edasi.

Kummardus kõigile, kes on leidnud võimaluse Marie-Helene ja meie Pilistvere noorte unistusi toetada ning julgustus kõigile, kes seda veel teha soovivad.