Raha sai kokku 3476 krooni, mänguasju tõid meie valla hääd lapsed ja nende vanemad üheksa suure kilekoti jagu. Lisaks annetas Laagri Lions Klubi lasteaiale kopsaka kastitäie kirjatarbeid, joonistusvahendeid ja -paberit.

Siinkohal veel kord suur tänu kõigile, kes oma panuse selle ettevõtmise õnnestumisse andsid, eriti aga lahketele lastele, kes oma – ka täiesti uusi! – mänguasju väikestele grusiinidele südamlikult jagasid! Eraldi tahaks tänada veel Kersti Ojasu peret ja Margus Hulkkot.

Kogutud raha eest sai lasteaiale ostetud korralik fotoaparaat ja lastele ka kuhjake „Kalevi“ maiustusi.

Tegelikult oli Gruusiasse sõidul mitugi eesmärki. Esiteks – anda Gori linna lasteaiale nr 14 üle fotoaparaat ja kogutud mänguasjad. Teiseks-kolmandaks – mis oli kingituste kättetoimetamise ja toetuse avaldamise kõrval sama oluline põhjus – leida Gruusiast Saue vallale sõprusvald või -rajoon. Põhilise eeltöö selleks tegid ära Gruusia saadik Eestis härra Ruslan Abašidze ja Eesti saadik Gruusias härra Toomas Lukk.

Ja nii kohtusidki Tbilisi külje all mägedes Saue valla esindajad ning Tbilisi linnarajooni Didgori juhid. Koostöökäed lõid Saue valla poolt volikogu esimees härra Rein Riga ning Didgori rajooni administratsiooni juht härra Giorgi Nikoladze (fotol). Arenguperspektiivi, koostööd ja võimalikke ühiseid ettevõtmisi nähti turismi, kultuuri, väikeettevõtluse ja lasteaedade töömail. Aga see nimekiri pole kindlasti täielik ega lõplik. Lähiajal valmistatakse ette koostööleping, mida kindlasti ka sõpruslepinguks võib nimetada. Eks aeg näitab, kuidas kultuuriviljad õitsema hakkavad…

Gruusias käisid ja kohalikku veini ning tšatšat proovisid Rein Riga (delegatsiooni juht), Eero Kaljuste, Ville Pak, Mikk Lõhmus, Margus Michelson, Ergo Kaljuste ja artikli autor.