Laulasmaa Kool alustas aktiivset koostööd laulasmaa Spa-ga juba õppeaasta alguses. Meie kooli lapsed käivad Indrek Sei ujumiskoolis Laulasmaa Spa veekeskuses; kooli huviringide lapsed annavad kontserte hotelli külastajatele, mille eest Laulasmaa Spa tänab esinejaid maitsva kringli ja võimalusega kasutada Spa vee-ja saunakeskust.

Tihe koostöö on olnud ka Laulasmaa Kooli ja Spa peakokk, Angelica Udeküll vahel. Oktoobris osalesime õppefilmi projektis, kus tippkokk Udeküll käis nõustamas Laulasmaa Kooli köögiperet, kuidas maitsvalt, tervislikult ja säästlikult toitlustada. Lisaks viis Angelica Udeküll läbi ka kodundustunni 8. klassiga, kus üheskoos valmistati eesti rahvustoitu- karaskit kolmel erineval moel ja erinevate täidistega.

Õpilastele meeldis niivõrd koostöö tippkokaga, et kaubeldi välja kodundustund päris restorani köögis, Laulasmaa Spa restoranis, mis jaanuaris saigi teoks. Edaspidi tahame oma noori ette valmistada giidi tööks koostöös Laulasmaa Hotelliga, et siis noored saaksid oma teadmisi võõrkeeltes ja kodukoha tundmises proovile panna hotelli külastajate vaba aja sisustamisel.