Ülenurme valla sporditöö organisaator. Ei pea ennast valla spordijuhiks, vaid pigem koordineerijaks, et luua võimalusi ja tingimusi paremakssportimiseks. Ülenurme Gümnaasiumi õpetaja,Ülenurme vallavolikogu esimees.

Tartumaa Spordiliit hindas 2010.aasta parimateks sportlasteks meie vallast Anette Caroline Kõre ja Tuuli Kübarsepa laskmises ning Rene Vaheri indiacas.

Tartumaa Noortekogu valis konkursi „AastaNoor 2010“ võitjaks Valerija Strelovskaja Ülenurme Pere- ja noortekeskusest. 7. detsembril toimus Seto Talumuuseumis Tartu Maavalitsuse korraldatud noorsootöö tänu-üritus, kus anti Valerijale Tartumaa Noortekogu poolt üle tiitel Aasta noor 2010 ja Tartu maavanema tänukiri Aasta tegu 2010 nominendileKersti Leisile Ülenurme Pere- ja noortekeskuse tegevuse eest 2010. aastal.

9. detsembril tunnustas haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas Tallinnas Kadrioru lossis pari-maid noorsootöötajaid ja noortevaldkonna algatusi 2010.aastal. Meie vallast lähetati Tartu Maavalitsuse „Noorsootöötajate tunnustamise“ komisjoni otsusega Tartumaa „Aasta tegu“ nominent Ülenurme pere- ja noortekeskuse juht Kersti Leis.

Tunnustusüritust korraldab Eesti Noorsootöö Keskus.