Missugused on siis meie komisjoni kõige pakilisemad teemad?

Kõigepealt juba leheveergudel palju kõmu tekitanud varguste laine ohjeldamine valla külades. Selleks on initsiatiivgrupp juba moodustanud mittetulundusühingu NUPO, mis rahvakeeli on „Öine vahtkond" Karksi vallas. Selle kaudu saab ühingut ka toetada, sest vaja on ju hankida auto ja osta sidevahendeid.

Sõidukiirustest kinnipidamine Karksi-Nuia linnas, seda eriti õueala tähistavate liiklusmärkide piirkonnas. See on vana probleem, aga järjest tuleb juurde neid, kes sõidavad 20-se kiirusmärgi piirkonnas 50-60-ga. Võib-olla tuleb hakata taas paigaldama nn „lamavaid politseinikke" ehk teetõkiseid.

Miljööväärtusliku vaate loomine eelkõige Tartu - Pärnu maanteede ääres Karksi-Nuia linna läbimisel. Põlenud koolimaja, Maxima hoone ja paljud valla ja eramajad on seisnud juba liiga kaua väga inetus seisus. Need asjad peab saama liikuma juba sel aastal.

Kõrvaltänavate olukord ja liiklustingimuste parendamine valla teedel. See on otseselt teede ja tänavate remondiga seotud probleem.

Üldine heakord valla külades. Kõigile on teada talud või elamud, millede ümbruses ei tehta aasta jooksul mitte midagi. Vanad masinad on heinapallidega segi ja nõges kasvab neist läbi otse akende all.

Prügimajanduse reguleerimine. See on natuke laiem teema ja sellepärast jätan prügiteema mõneks teiseks korraks, kui asjad on täpsemini selgunud.

Sellised on probleemid, millega me tegelema hakkame, muidugi koostöös vallavalitsuse ja kõigi teie abiga ikka, lugupeetud vallakodanikud. Selleks - edu meile kõigile!