„Siin oleneb juba väga palju valla ja külaseltsist koostööst. Tänaseks on Hüüru mõis publikule tuntud ja võrdne teatri tegemise koht paljude Eesti mõisate seas nagu Palmse, Ohtu ja Kõue mõis või Alatskivi loss," leiab Soeson.

Hüüru mõisa ümbrus ja sisemus aasta aastalt paranenud ning kenamaks muutunud. "Head ööd, ema" etenduste üüritulu eest on Hüüru mõis saanud soetada õhksoojuspumbad, tänu millele on mõis soojem, mis omakorda annab rohkem võimalusi külarahval osa võtta erinevatest tegevustest nagu kontserdid, huviringid, küla üritused jne.

 „Tänaseks teab üle 6000 inimese Eestis, kus asub Hüüru ja see on minu meelest parim reklaam vallale ja külale. Külastaja, kes tuleb välja oma loomulikust keskkonnast, on selleks siis Tallinna linn või Pärnu maakond, peab ennast kurssi viima - kus asub Hüüru mõis ja kuhu ta tuleb etendust vaatama. Isiklikult olen kohal olnud siiani igal 60l etendusel ja iga kord kui küsitakse, kellele mõis kuulub mõis, vastan, et Saue vallale," usub Soeson, et Hüüru mõisa nimi on kultuurihuvilisemale inimesele päris tuttav.

MTÜ Mõisateater on muuhulgas ka kohalik Saue valla ühing, mille eesmärgiks on professionaalse ja harrastusliku teatrikunsti ja muusika edendamine ning vabaharidusliku kultuuritaseme tõstmine.

Alates 2009. aastast on Soesoni eestvedamisel lavalaudadel jõudnud mitu etendust. Lisaks Hüürule ka Palmse mõisas, Ammende villas, Haapsalu kuursaalis ja mujalgi.. Möödunud talvel osaleti „Head ööd, ema" tükiga osaleti ka Eesti Kultuuripäevadel New Yorgis ja Washingtonis.

_______________________________________________________________________________
TOIMUMISINFO

Etendused toimuvad alates 26. juunist ja kokku on esialgu planeeritud 21 etendust. Saldoks teeks see kolme aasta peale kokku üle 80 etenduse ja rohkem kui 8000 külastaja. Piletid on saadaval Piletilevis.