Lisaks korvpallile tahetakse pealtvaatajatele pakkuda muudki, mis tooks vaikse ning tagasihoidliku eestlase kodust välja nautima amatöörkorvpalli.

Keila Kooli vanast hoonest alustanud, nüüdseks tervisekeskuse pallisaali kolinud meeskonna mängud on kolme hooaja väitel pakkunud silmailu kaunite tantsutüdrukute näol, toimunud on erinevad auhinnamängud ning viskevõistlused, mille peaauhinda - 30 eurot, on õnnestunud võita lausa kahel fännil. Samuti on väiksemaid korvpallisõpru lõbustanud Keila KK ametlik maskott Rabakonn Vootele.

Keskmiselt on meie mängudel pealtvaatajaid 70-80, kuid rekordi püstitamise ajal nautis meeskonna suureskoorilist võitu lausa 140 silmapaari.

Sellel sügisel oma neljandat hooaega alustanud Keila KK on siiamaani igal aastal napilt esikolmikust välja jäänud, mis on võistkonnas pallivate meeste harjad punaseks ajanud ning suvel jõudsalt meeskonda täiendanud. Võistkonna ambitsioonid on kõrgemad kui kunagi varem. Fännid on meie jaoks olnud alati väga tähtsal kohal ning nii mõnedki võidud on saavutatud tänu kodupubliku toele - sellelgi hooajal ootab Keila KK teid kõiki saali, et olla koos oma sõprade-tuttavatega tunnistajaks magusatele võitudele ning vahel ka kibedatele kaotustele. Selleks, et olla kursis Keila KK tegemiste ning mängude aegadega, otsi meid Facebookist. Lisaks soovib kogu võistkond tänada sponsoreid, kes on otsustanud meid sellel hooajal toetada - OÜ Nelico, AS Valdek ning Keila Korvpallikool.