Erinevates võistlussarjades osaleb ka naiste võistkond, kuhu nimetatutest kuuluvad Bkl mainitud ja lisaks Lüüli Keskküla, Agnes kaasik, Tairi Rohtsalu ja Elis Merila- eelkõige Järvamaa naiste mv-l ja vabariigi valdade talimängudel Imavere valla esindusena.

Hooajaeelsete kontrollmängude ja viimase ettevalmistumise raames toimus Simunas oktoobri alguspoolel lühilaager, kus oli võimalus kohtuda kahel korral Espoo Honka eakaaslastega. 1. päeva kaotus ja 2. päeva võit andsid märku, et võistkonnad on hooajaks enam-vähem valmis. Mängud toimusid segamänguna, kus veerandaegade kaupa olid mängus nooremad eraldi ja vanemad eraldi, tulemus jooksis kokkuvõttes.

C2 võistkond sai kutse osaleda M. Sepiku turniiril Tallinnas. Vastaste loetelu oli muljetavaldav: St. Peterburi spordikool „OLYMP“, BC Vars (EMV 2009 /10 hõbe ja Helsingi Korson klubi. Kaotused olid paratamatud tulema, aga kogemusi saadi kuhjaga. Kohamängus tuli alla vanduda juba tuttavale Rae Kossu võistkonnale 8 punktiga.

Imaveres õnnestus B ja Ckl tüdrukutel veel kontrollmäng BC Nokia naiskonnaga. Suhteliselt rabeda mängupildiga siiski võit 59-45, seda suuresti tänu 3p visetele.

Meistrivõistlustel on peetud juba mängud nii C kui B klassile.

C kl :S&S – KK7 93-31 ja Bkl : S&S –KK7 61-64.

29. oktoobril sai allkirjastatud 3-aastane koostööleping AS Põlluvara(Vestman Grupp) ja SK Siit ja Sealt vahel. Suures osas aitab see koostöö paremini läbi viia kontrollmängude korraldamisi ja tugevatel rahvusvahelistel mängudel osalemist nii Eestis kui piiri taga.