Meie 10.-11. klassi poiste meeskond mängis endast aasta-kaks vanemate noormeeste seltskonnas Eesti A-klassi meistrivõistlustel. Regiooni turniirilt jõuti edasi aste kõrgemale ja järgmiseks hooajaks on Tartu noortel kaks meeskonda Eesti noorte eliitsarjas ning üks nendest on meie poiste meeskond. See on tõsine väljakutse ja ees ootabpõnev hooaeg. Ülenurmest pärit koolipoistest mängisid siin meeskonnas Kermo Normann, Egnar Voog, Mikk Rebane, Elari Sarapuu, Kaspar Leppik, Jürgen Kukk, Joosep ja Jaagup Russak, lisaks veel Korvpalliakadeemia tegemistesse haaratud perspektiivikad noored mujalt - Gleb Zogol ja Vitold Käkkinen Narvast, Tenno Mäerand Valgast, Henri Kelt, Egert Koosapoeg, Lennar Laasik, Martti Kaljuste, Sander Kruus Tartumaalt.

Rahvusvahelisel areenil tegid Ülenurme treeninggrupi poisid kaasa Euroopa noorte korvpalliliigas. Koos Tartu poistega osaleti turniiridel kahel korral Riias ja Minskis. Tänu edukale mängule jõuti finaalturniirile Rootsi Jöteborgi ja lõpetati igati tubli viienda kohaga. Kasuliku rahvusvahelise kogemuse said Kermo Normann, Joosep Russak, Sander Kruus, Vitold Käkkinen ja Jaagup Russak, kes oli finaalringis ka meeskonna resultatiivsem keskmiselt 18 punktiga mängus.

Koostöös Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubiga lõpetavad Ülenurme Gümnaasiumi ka esimesed noormehed, kes osalesid Korvpalliakadeemia töös. Taavi Leok ja Artur Saariste jõudsid mõlemad Eesti noortekoondise huviorbiiti ja Tartu Ülikooli esindusmeeskonna pingile. Edu ja tahtmist mõlemale noormehele edaspidiseks!

Traditsiooniliselt lõpetasid Ülenurme korvpallipoisid hooaja Põlvamaal Maarja Külas. Olime abiks sealsetele noortele puulõhkumisel ja talvevarude varju alla paigutamisel. Lõpuks mängisime korvpalli ja nautisime maitsvat õhtusööki.

Ees ootavad suvelaagrid Matsal ja Kuremaal ning rahvusvaheline turniir Rakveres ning siis ongi juba uus hooaeg. Ilusat suve kõigile!