Koosviibimine algas konkursi „Jõulusära 2011" auhinna üleandmisega, võitjaks osutus perekond Lauton. Seejärel andis alevikuvanem Kadi Truuleht üle tänukirjad aleviku toetajatele ja koostööpartneritele: asutustele, ettevõtetele, vabatahtlikele. Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja ning MTÜ Kostivere Küla Seltsi aktiivgrupp tänasid alevikuvanem Kadi Truulehte panuse eest Kostivere kultuurielu eestvedamisel, aleviku arendamisel ja juhtimisel. Tänu ja lugupidamine oli vastastikune - Kadi Truuleht tänas ning tõstis erakordselt esile just MTÜ Kostivere Küla Seltsi kui 2011. aastal väga sisutihedat tööd ning häid tulemusi näidanud külaseltsi. Ühtlasi andis alevikuvanem üle tiitli „Aasta tugi", mis on kiitus ja tänu inimesele, kellest on alevikuvanemale tema töös olnud kõige suurem abi. Tiitli sai Silja Tiirmann.

Õhtu kulminatsiooniks oli aga konkursi „Head teod 2011" auhindade üleandmine, kus tunnustuse saajaid oli kokku kümme.

Ester Nõmme

Väärib esiletõstmist ja tunnustust pikaaegse ning suurepärase töö eest Kostivere lasteaias. Töötades aastaid pedagoogina, on Ester teinud oma tööd südamega - seda on märganud ning sellest räägivad paljud lapsevanemad, nende lapsed ja lasteaia kollektiiv. Estri hoolimine tekitab turvatunde, tema armastus ja sallivus soojendab südameid ning südamega tehtud töö teeb temast laste jaoks maailma parima lasteaiakasvataja.

Projekt „Kostivere mõisapäev"

Kostivere aleviku elanike ühisürituste raames pälvib tähelepanu ning tunnustust Kostivere mõisapäev. Tegemist on nüüdseks juba traditsiooniks saanud kultuuriüritusega, mis koondab ja tutvustab mõisatraditsioone ja siitkandi kultuuripärandit.

Tanel Rahuküla ja Kostivere Spordiselts

Tanel Rahuküla ning Kostivere Spordiseltsi on esile tõstetud kui abivalmit ning meeldivat koostööpartnerit. Samuti hinnatakse Taneli panust Kostivere elu parendamisel ning aleviku spordiürituste korraldamisel. Eriline tänu 2011. aasta suvel laste jalgpalliväravate võrkude väljavahetamise ning Kostivere sildade jooksu professionaalse ettevalmistuse eest!

Kersti Laanejõe

Kerstit tunneme ja teame kui väga usinat alevi ühisürituste korraldajat. MTÜ Kostivere Küla Seltsi aktiivgrupis tegutsedes on tema panus eri kultuuriürituste korraldamisel hindamatu. Tema loomingulisus on ainulaadne ning pakub siinsetele inimestele väärt kultuurielamusi. Kersti juhendamisel tegutsevad Kostiveres ka laste ja noorte näiteringid - trupid, kelle esinemine nii kodukohas kui mitmetel teatrilavadel üle Eesti annavad põhjust meie laste ja aleviku üle uhkust tunda.

Vaike Kose

Proua Vaike väärib tunnustust erakordse hoolsuse eest. Toimetades meie kodualevikus asuval aiamaal, ei ole jäänud tema tehtud töö ja nähtud vaev märkamata. Tema kaks suurt aiamaad on musternäidised - kevadel alati esimesena istutamisvalmis, suvi läbi perfektselt hooldatud ja sügise saabudes korralikult talvekorda seatud. Igapäevane südamega toimetamine aiamaadel räägib inimestele usinusest, kohusetundest ja austusest meid ümbritseva looduse vastu. Täpselt samuti on Vaike tegus ja toimekas ning nõutud abikäsi Kostivere päevakeskuse tegemistes.

Kostivere 4×4 Garage

See meeskond on meie aleviku nn tugevam pool - seltskond tegusaid mehi, kes tegutsevad vabatahtlikena nii aleviku heakorratöödes kui ka ühisürituste korraldamisel. Eriline tänu meestele viimastel aastatel meie aleviku jääväljaku ehitamise ja hoolduse eest! Samuti ei unusta alevi inimesed 4x4 Garage operatiivset tegutsemist eelmise aasta talvetormide ajal, mil just tänu neile sai lumevangist koju aidatud paljud Kostivere inimesed. Nende meeste abile võib alati kindel olla, nad on eeskujuks kõigile ja alevi vabaühenduste hinnatud koostööpartnerid.

Kersti Vaht

Kerstit tunnevad meie kooli lapsed kui raamatukoguhoidjat, kes muu hulgas aitab alati kaasa kooli ühisürituste organiseerimisel. Ent Kerstit jagub ka mujale. Tema kunstnikukätt ja -silma hindavad aleviku külaseltsid, raamatukogu laste ja noorte näitetrupid ning Kostivere noortekeskus. Tema jaoks ei ole lahendamatuid olukordi, ta on abivalmis ning silmapaistvalt loominguline.

Projekt „Kostivere sildade jooks"

Kostivere aleviku elanike ühisürituste raames pälvib tähelepanu ning tunnustust 19. novembril 2011 toimunud Kostivere sildade jooks. Kuni selle ajani puudus alevikul nn oma alevi spordiüritus, ent Kostivere sildade ja valminud kergliiklustee avamisel see omanäoline spordiüritus leiti. Tegemist oli põhjaliku ning ladusa korraldusega ning eduka üritusega, millest said osa eri vanuses ning füüsilise ettevalmistusega spordisõbrad. Loodame, et üritusest saab meie aleviku sportlik traditsioon.

Tõnu Tuisk

Tõnu panus Kostivere aleviku elu parendamisel väljendub IT-alaste lahenduste väljatöötamises ja arendamises. MTÜ Kostivere Küla Seltsi aktiivgrupi liikmena on just tema juhtimisel võetud kasutusele nüüdisaegne ning paljude inimeste poolt kasutatav Kostivere kodulehekülg internetis, aadressil: www.kostivere. ee. Veebiarendused ja kodulehe reaalajas toimimine on just Tõnu teene. Samuti hindame kõrgelt tema loovust ja oskusi kuulutuste ja bännerite kujundamisel.

Kostivere Küla Selts

Tänu seltsi eestvedamisele on 2011. aastal Kostiveres tehtud mitmeid olulisi heakorratöid, nt tormituultes räsitud ning kuivanud puude langetamine, laste mänguväljakute renoveerimine, prügikastide ja pinkide paigaldamine, külakiikede ehitamine ja paigaldus, lindude pesakastide puudele riputamine jne. Samuti on selts korraldanud meeldejäävaid ühisüritusi, nt „Teeme ära 2011", kontsert „Suvekuulutajad", Kostivere jaanituli 2011. Osaleti Jõelähtme passaaril, teostati projektid „Turvalist sügist!" ja TÕN 2011 ning tähistati advendiaja algust. MTÜ Kostivere Küla Selts on teinud edukat teavitustööd meedias (toimiv koduleht aadressil www. kostivere.ee + seltsi fb kontol, artiklid Jõelähtme valla ajalehes). Samuti tuleb tunnustada seltsi koostöövalmidust aleviku asutuste ja koostööpartneritega.

2011. aasta oli Kostivere jaoks erakordselt edukas. Tehti mitmeid heakorratöid, valmisid uued teed ja sillad, toimus meeldejäävad ühisüritusi - seda kõike tänu aleviku toetajatele, siinsetele asutustele ja ettevõtetele, headele koostööpartneritele, seltsingutele ja vabatahtlikele.

Suur tänu teile! Heade tegudeni 2012. aastal!