Idee sündis kui jõudis kätte hetk, mil oli vaja oma lapsele leida sünnipäeva pidamiseks koht kuhu mahuksid ära kõik sõbrad koos emade-isadega.

Kuna kodulinnas sellist mängutuba ei olnud, tuli otsida mujalt. Sobivat mängutuba leida ei olnudki nii lihtne - ruumid olid kas liiga väikesed, rent liiga kõrge, puudus tasuta parkimisvõimalus jne. Miks siis ei võiks asuda just selline mängutuba ka Sindis?

Tegemist üha enam populaarsust koguva teenusega, mis annab võimaluse lapsevanematel lihtsamal, mugavamal, aega kokku hoidvamal ning samas lastele põnevamal moel sünnipäeva pidada.

Kui kodus sünnipäeva tähistamiseks tuleb, ruumi puudusest tingituna, külalisi kutsuda mitmes osas, siis mängutuppa on võimalik nad külla kutsuda kõik korraga.

Päevane mängimisaeg mängutoas pakub vanematele vaheldust koduste laste päeva sisustamisel. Samal ajal kui lapsed mängivad, on võimalus emal-isal valmistada teed või kohvi.

Kuna Sindis ja lähiümbruses elab palju sobivas vanuses lapsi, siis tundus mõte, avada selline mängutuba ka Sindis, just ainuõige.

Ruumide korrastamine ja sisustamine nõuab ka rahalisi vahendeid. Mis vahenditest oma ettevõtmist finantseerite?

Selleks sai kirjutatud projekt ja taotlus EAS'i alustava ettevõtte starditoetuse saamiseks. Kriipsujuku mängutuba pakub lastele aktiivset vabaaja veetmise võimalust, millest lähtuvalt on valitud ka selle sisustus - siin on võimalik ronida suures ronimisnurgas, hüpata batuudil, ronida mööda seina, liugu lasta, joonistada seinale, mängida telekamänge (Wii, Xbox360) jne.

Peamine kriteerium mängutoa sisustuse valikul on, et see pakuks lastele võimalikult palju füüsilist tegevust nagu: jooksmine, ronimine, osavus-, täpsus- ja tasakaaluharjutused.

Neile, kellel soov oma suvist aiapidu või lapse sünnipäevapidu põnevamaks muuta, on nüüd võimalus rentida terveks päevaks täispuhutav batuut.

Kuidas saavad lastevanemad ruumide broneerimiseks teiega ühendust ja millistel kellaaegadel jääb mängutuba avatuks?

Mängutoa broneerimiseks ja batuudi tellimiseks saab ühendust võtta tel. 5539699, e-post: kriipsujuku42@hotmail.com ja infot meie tegemistest: facebook.com/ kriipsujukumangutuba.

Oleme avatud päevaseks mängimiseks E-R 11.00-17.00 ning tähtpäevadeks broneerime kokkuleppel.