3.-31. oktoobrini on Pirita Sotsiaalkeskuse saalis Silvia Tamme joonistuste näitus „Pliiatsiga looduses".

15. oktoobrist 9. novembrini on Pirita VAKis väljapanekul Valve Kogeri akvarellid.

MTÜ Ökobeebi loengud

  MTÜ Ökobeebi viib Pirita VAKis läbi lasteteemalise loengusarja:

15. oktoobril kell 10-12. Sissejuhatus homöopaatiasse ja külmetushaiguste ravi (Elery Tammemägi)

22. oktoobril kell 10-12 Allergia ja toidutalumatus (Reet Post)

29. oktoobril kell 10-12 Beebi ja väikelapse riietamine (Kadri Veideman)

Loengutesse on oodatud beebit planeerivad pered, rasedad, imikute ning väikelaste emad. Osalustasu 8€ vajalik eelregistreeimine e-postil info@okobeebi.ee või telefonil 52 75 392. Loengusse võib tulla koos lapsega!

Emade-beebide kohtumisnurgad

11. oktoobril kell 10.30-12.30 emade-laste kohtumisring Kose VAKis. Tutvume, vestleme ja mängime. Soovi korral tuleb kohale imetamis- ja lapsekandmisnõustaja, selleks palume eelnevalt ette teatada kose@piritavak.ee

19. oktoobril kell 11 on Mähe VAKis emade-beebide kohtumisnurk, teemaks „Lapse toitmine esimestel elukuudel". Loengut peab Ülle Lember. Vajalik eelnev registreerimine telefonil 53 004 080 või e-postil mahe@piritavak. ee. Osavõtutasu 2€ Istume mattidel, riietuda mugavalt! Oodatud ka rasedad. Loengusse võib tulla ka koos lapsega. Korraldab MTÜ SIET ja rahastab sotsiaalministeerium Hasartmängumaksu Nõukogu projektide kaudu.

Väärtfilmiõhtu

12. oktoobril kell 17.30 linastub Pirita VAKis Antti Jokineni film "Puhastus" - Sofi Oksaneni rohkem kui kahekümnesse keelde tõlgitud menuromaani kinoversioon. NB! Film on alla 14-aastastele keelatud. Pilet: 3/3,5 eurot Filmi levitab MTÜ Kinobuss

Eakate hommik Kosel

18. oktoobril kell 11.00 ootame eakaid Kose Vaba Aja Keskusesse eakate hommikule

Kaisukooli kursus

27. oktoobril kell 11.00-13.30 on Pirita Vaba Aja Keskuses lapsevanematele Kaisukooli kursus "Kandmine on lapse põhivajadus".

Oodatud on eelkõige lapseootel ja kuni 4-kuuste lastega pered. Räägitakse lapse kandmise olulisusest, õpetatakse last õigesti hoidma, kandma ja sobivat lapsekandmisvahendit valima ning omandatakse universaalne pika kandelina sidus. Õppevahenditeks on kohapeal olemas spetsiaalsed nukud ja linad. Soovitatav tulla kogu perega.

Täpsem info: www.kaisukool.ee, kursustele registreerumine: kristi@ kaisukool.ee, tel 5219097