Teate, see pole aus. Ega linn pole ainus, kel on masu. Linlastel, kes ju aastaid ausalt makse maksnud, on täpselt samamoodi masu. Jää avatiikidel on tasuta, selle puhtaksrookimine ei tohiks ju ometi nii kallis olla. Tänavu pole ju hullu lund ka, et see rookimine üle mõistuse kalliks peaks minema - miks siis ei tehta ikka veel Schnelli tiigi jääd uisutamiseks puhtaks? 

Nagu ikka, lööb avalike teenuste vähemaks rookimine valusasti just vaesema rahva rahakoti pihta ja on kurb, et lapsed, kelle emal-isal pole rahakott puuga seljas, jääb ainsaks uisutamisvõimaluseks kooli kohustuslik talispordikuu. Liiatigi tekib niimoodi nõiaring - ka kooli uisutundideks tuleb raha eraldada, vähemasti siis, kui lapsel endal uiske pole. Aga mis mõte on muretseda lapsele isiklikud uisud, kui nendega mujal tasuta sõita ei saa? Ei saa, sest sõitmisõiguse eest tuleb veel eraldi maksta. 

Kes maksab vaese pere lapse spordikulud ja miks eelistab Tallinna linn TV rahastamist sportlikumate ajaveetmisvõimaluste rahastamisele, need on ühed valusad küsimused.