Kundas töötab kunstistuudio VaNadi Art juba teist aastat. Selle aja jooksul on toimunud kaks õpilastetööde näitust - muusikakoolis ja ilusalongis. Näitus Kunda ilusalongi fuajees (fotol) on avatud ka praegu. Edaspidi on plaanis ekspositsiooni perioodiliselt uuendada.

Esimese õppeaasta lõpus osalesid viis kunstistuudio õpilast ajalehe MK Estonia poolt korraldatud konkursil "Joonistame suve". Kõik viis tööd pääsesid finaali. Need olid Valeria Karamkova, Georgi Savuljaki, Anna Kljutšniku ja Rina Osipenko tööd. Iga finalist sai kingituseks 2 teatripiletit ja nende tööd olid eksponeeritud Vene Teatri galeriis Tallinnas. Kristina Küngase töö sai kolmanda koha auhinna - tasuta sõidu Vihasoo suvelaagrisse. Noortele kunstnikele oli see suur eduelamus - kõrge hinnang tehtud töö eest. Lisaks oli see ka kinnituseks, et kõik on andekad.

Igal kunstistuudioõpilasel on oma eriline, ainult temale omane maailma nägemisetajumise ning selle väljendamise stiil. Iga ande arendamine, samas erilise käekirja säilitamine - see on kunstistuudio VaNadi Art missioon.

Tänan kõiki kunstistuudio abilisi, kes aitasid meid stuudiole ruumide otsimisel, näitlike õppevahendite muretsemisel - kõiki sponsoreid, minu endisi töökaaslasi: Olga Vanatoad, Alter Turetskit ja Aleksander Nikolajevit. Ja muidugi tänan kõiki stuudio algajaid kunstnikke - nii väikseid (ja nende vanemaid), kui ka täiskasvanuid - selle eest, et nad minuga armastust kunsti vastu jagavad ning koos minuga iga uue töö üle rõõmu tunnevad.

Kui te soovite äratada eneses või oma lapses oleva kunstniku, siis tulge meie juurde - teeme seda koos!

Stuudio asub aadressil Eha 4-2. Õppetöö toimub reedeti kell 14.00-18.00 ja laupäeviti kell 10.00-18.00. Sellel ajal on võimalik tulla ja end katsetada, esimene tund on tasuta. Tunniplaanis on võimalikud muudatused.

Vanusepiiranguid ei ole ...