Kella viieks õhtupoolikul olid kõik noorema rühma isad saalis kohal, see näitab, et issid on väga täpsed ja kohusetundlikud, no kui pojake või tütreke kutsub, ega siis saa ju tulemata jääda. Eriti tore oli Kärdla Nukuteatri juhendaja Kersti Ojasalu nukkude demonstreerimine: kui osavalt võis kotikesest võetud pisike tegelane vahvalt kohe rääkima-tegutsema hakata .

Kõik said neid erinevaid nukke ka ise katsuda-proovida. Lapsed ja isad korraldasid ühiselt nii mõnegi ringmängu ja ka ühislaulmise. Peagi kutsuti meid saalist rühma ruumidesse, kus isasid ootas laste enda valmistatud küpsisetort (küllap ikka kasvatajad ka veidi aitasid) - küll ikka maitses hästi see... Tort söödud, said kõik isad heade soovidega isadepäeva kaardi.

Keskmise rühma lapsed ja õpetajad kutsusid isad õue, et mõisapargis läbi viia üks tore maastikumäng, kus pimedas pargis tuli üles leida seitse erineva värvipaelaga tähistatud kontrollpunkti. Kontrollpunkte otsisid lapsed ja isad koos ,varustatud ka taskulambiga, sest muidu poleks võimalik olnud õhtusel ajal midagi näha. Igas leitud tähistusega kohas tuli teha ka mõni „ ülesanne (lipsusõlme tegemine, sõlme seasõrg tegemine, kartuli koorimine, palli korvi viskamine, paberlennuki voltimine jms.). Kes kiiremini, kes veidi aeglasemalt, aga nii poole tunni jooksul olid kõigil kontrollpunktid leitud ja ka ülesanded lahendatud. Kolmel lapse ja isa paaril oli kõik tehtud nagu vaja, nemad said ka šokolaadist medalid. Lõpuks leiti lehekuhja alt veel suur kommikott, sealt pakuti head-paremat kõigile.

Nii möödus seegi tunnike üheskoos lõbusalt tegutsedes kiiresti ja peagi sätiti end koduteele, hinges tänutunne laste ja õpetajate-kasvatajate ees. Oli tore Isadepäeva reede õhtupoolik. Isadepoolne tänu kõigile .

Üks kohalolnud isadest - Artur Valk