Leht jutustab loo, kuidas peaarsti asetäitja ajutise töövõimetuse ekspertiisi alal Antonina Seljukova külastas Eestis tütart, kes töötab juba pool aastat arstina Kuressaares. See Kuressaares töötav tohter, kellest lehes juttu, on Kuressaare haigla kõrva-nina-kurguarst Olena Ostapchuk. “Saanud teada, et Antonina Seljukova tuli tütrele külla, tahtis kohalik pensionär üle anda kingituse Ukraina sõdurile, et julgustada, ergutada ja näidata, et Ukraina saatuse vastu ei olda teistes riikides ükskõiksed,” jätkab leht.

Artikkel räägib sellest, kuidas endine õpetaja ja koolidirektor Helve kudus sõdurile kingituseks Eesti ja Ukraina lipuga sokid ning lisas südantliigutava sedelikese. “Selleks, et soojendada Ukraina sõduri jalgu, kasutas proua Helve mitte ainult lambavilla, vaid ka oma koera Caesari villa,” teadis uudise autor.

Leht kirjutab, et kui sõdur Antonina Seljukovalt Eestist saadetud tervitused kätte sai ja sokipaariga kaasa pandud kirja luges, “ei suutnud ta emotsioone tagasi hoida, suudles Antonina Seljukova käsi ja palus edasi anda parimad soovid proua Helvele”.