27.07.2015, 17:28
Kuidas valmivad Saaremaa kohukesed?
Kuigi väljas on kaunis ja veidi unisevõitu suvehommik, on Saaremaa DeliFood piimatööstus saginat täis. Usinad töötajad on juba hommikul kell 8 kohal, et alustada oma tööpäeva ja valmistada kohukesi, mis kõigile nii väga maitsevad.
FOTO:
Masinate sisinat ja müra on juba eemalt kuulda ning õhus on tunda magusat kohupiima ja šokolaadi lõhna. Kohukeste valmistamisel hoiavad silma peal tootmisjuht Marko Mägi ja tootearenduse ja kvaliteedijuht Merike Puskar.
Kohukeste valmistamine võib paista keeruline. Kuidas saab moos kohukese sisse? Kuidas püsib vedel šokolaadiglasuur ilusti kohukese peal? Tegelikult ei ole seal midagi nii keerulist.
Loe edasi Saarte Häälest.