Seetõttu istus nii mõnigi potentsiaalne „meremees" kodus telekasti taga ja kogus stressi. Seevastu need, kes tulid rahvamajja, ei pidanud valikut kahetsema. Saal oli täis triibulistes „telnjaškades" meremehi ja nende südamedaame, kelle riietus ja sära võtsid siinkirjutanul silme eest virvendama.

Lustaka õhtu avasid Kuimetsa noorte meremeeste klubi liikmed, keda küll rohkem tuntakse Kuimetsa noorte rahvatantsurühmana. Nende energiline meremeeste teemaline tantsusõu andis alustuseks peole hoo sisse ja seejärel said

kõik soovijad jalga keerutada Rapla ansambli Ja Nii See Ongi saatel. Vaheajal lõbustas „Üks üksik merimees ja tibid" oma tantsuga kõrtsulisi.

Kõrtsuõhtu lõpupoole tasuti ka kostümeeritud osaliste vaevad. Õhtut juhtinud Kapten Julius (Kuimetsa näitetrupi juhendaja Ülo Sild), fortuuna Inga Arakas ja rahvamaja juhataja Külliki Evisalu loosisid kõigi „meremeeste" ja „linnukeste" vahel välja Kaiu valla ettevõtjate poolt välja pandud auhinnad, mis tekitasid saalis parajat elevust. Pärast loosimist jätkus kõrtsumelu varaste hommikutundideni.

Suur aitäh Küllikile toreda stiilipeo eest. Samuti suured tänud Kaiu vallavalitsusele, ajalehele Postimees, Ain Roosmäele, Lea Aasale, Marika ja Kadi Toomile kohvikust Omamoodi, Komöödiateatrile ja Mustlepa Mesila OÜ-le, kes aitasid kaasa stiiliõhtu õnnestumisele.