Nii ka seekord mängiti küll nime poolest võrkpalli, ent võrk oli kaetud läbipaistmatu kilega ja vastaste tegevust tuli kas aimata või proovida vaadata võrgu alt läbi. Pea kogu päeva kestnud võistluse finaalis kohtusid Aardla küla kaks võistkonda, kus võitjana väljus Aardla II nime all esinenu. Kolmanda koha mängus alistas Metsanurga I võistkond Roiu esinduse. Mängiti ka golfi, kus aukudeks olid autokummid, pallideks võrkpallid ja löödi mitte golfikepiga, vaid jalaga. Kõige väiksema arvu löökidega 58, läbis neli rada Roiu neljaliikmeline võistkond, Valla võistkonnal kulus selleks 67 lööki ja Metsanurga I 68 lööki.

Palju elevust tekitas lehmalüpsmise võistlus. Lehm küll ei häälitsenud ja ei liikunud, aga muidu oli kõik nagu päris. Võitjaks tuli Igevere 3-liikmeline lüpsjate brigaad, kes suutis 30 sekundiga välja lüpsta 2594 grammi, II koht Roiule 2410 grammi ja III Kurepalu lüpsjatele 2340 grammi. Omapärane oli veekandmise võistlus, kus võistlejad pidid üksteisele edasi andma ääreni veega täidetud anumat. Võitis see, kes kõige vähem maha loksutas. Parimaks osutus Aardla esindus, kellel jäi kaussi 9,5 cm vett, II Metsanurga I 8,8 cm ja III koht Metsanurga II 8,6 cm.

Teatevõistluses tuli 6- liikmelisel võistkonnal läbida 4 erinevat etappi, kusjuures jalas olid „ketsid“, mille suurus võis olla umbes 250. Kõige kiiremini läbis raja Roiu võistkond, järgnesid Aardla ja Metsanurga I. Munaviskamises tuli kanamuna visata ja tervelt kinni püüda võimalikult kaugelt. Kõige kaugemalt said sellega hakkama Valla võistkonnas Merilin ja Margus, II koht Liina ja Siim Roiult, III koht Sirle ja Eigar Roiult. Olid ka võistlused, kus küla ei võistelnud külaga, vaid tuli individuaalselt oma oskusi näidata. Rammumehe võistlus oli üks tõsine ala, kus tuli heita kivi, hoida üleval täis õllekasti ja kanda näppude vahel 20 kiloseid kangikettaid. Võitjaks tuli Siim Roiult, järgnesid Tarvi ja Priit, mõlemad Aardlast. Sumoturniiri, kus oli vaja vastane mati pealt maha tõugata, võitis naistest Sirle Roiult, järgnesid Merlin Aardlapalust ja Anette Roosikülast. Meeste paremad olid Eigar, Siim ja Eiki, kõik Roiult.

Korvpalli vabavisked tuli sooritada seljaga korvi poole seistes. Naistest võitis Triin Hedi ees, mõlemad Metsanurga külast ja mõlemad tabasid selliselt 3 viset kümnest. Kolmas koht kuulus kahe tabamusega Merilinile Aardlast. Meestest oli parim Aihn Igeverest nelja tabamusega, II koht Tarvi Aardla 2-st ja III koht Jaan Aardlapalust, samuti kahe tabamusega.

Oli üks väga palav ja väga sportlikult kordaläinud päev. Selle eest tuleb kõige suuremad tänusõnad öelda Roiu aktiivsele korraldajate seltskonnale, kes tegid mängude tõrgeteta sujumiseks suurepärase ettevalmistustöö. Eriliselt tahaksin aga esile tuua Sirlet ja Eigarit, kes olid kogu ürituse eestvedajad. Sellise suure ürituse puhul pole mitte vähe tähtis materiaalne pool ja siinkohal tänaksin ka kõiki neid firmasid ja üksikisikuid, kes selle poole lahendamisel kaasa aitasid ja tooksin siinjuures ära nende nimed: Raivo Nurm, Aimar Romet, Eigar ja Alar Juht, Romio Nugis, perekond Jansen, OÜ Männiku Piim, Aarne Saar, OÜ Sahkar TT, Haaslava Vallavalitsus, OÜ Abalon Arendus, Haaslava Spordiselts.

Järgmisel aastal kohtume 6. Külade mängudel tõenäoliselt Kurepalus.