Ette oli antud teema, kõik toidud pidid ole­ma valmistatud köögi- või puuviljadest. Küm­me perenaist olid valmistanud viisteist erinevat toitu, leppimata varasemalt kokku, kes mida valmistab. Lauale panime küüslaugumoosi, si­bulamoosi, ebaküdoonia-kõrvitsamoosi, suvi­kõrvitsa-küüslaugu kotletid, porgandiküpsi­sed, punapeedi ühepajatoidu, porgandipiruka, punapeedi kotletid, vormiroog suvikõrvitsa ja kukeseentega, kõrvitsakoogi, jõhvika kommid, porgandi-granaatõuna salati, kõrvitsa-kaera pannkoogid, suvikõrvitsa pannkoogid, Arave­tel kasvatud arbuusid ja hapukurgid.

Maitsesime ja hindasime, kõige rohkem hää­li sai suvekõrvitsa-küüslaugu kotlet. Retsept: 3 paprikat,1 väiksem suvikõrvits, 3-4 küüslaugu­küünt, 150 gr. riivjuustu, 400gr hakkliha, por­rut, 2 muna, peterselli, soola ja pipart. Valmis­tada kotleti taigen ja küpsetada kotletid. Järva Maavalitsus andis seltsile kokakooli kulude kat­teks 100€.

Toidud valmistasid Merike Luuk, Anne­li Kalle, Urve Martin, Marta Kondas, Koidu Müür, Vilje Ratt, Silja Vagula, Tiia Kontus, Els Puolokainen ja Reet Saluste. Aitäh Teile, tublid perenaised! Mahetoidu kokakoolist sai osa 26 inimest, lapsi ei arvestatud.

Arutasime naistega edasisi plaane, mida tal­vel ette võtame. Ühiselt otsustasime, et sellel talvel teeme süüa. Esimene teemapäev tuleb 20. novembril ja teemaks on kartul.

Eelmisel hooajal oli meil projekt „Pärand­kultuuri abiga leiame endas loovuse", mille käi­gus saime esmased oskused savi-, viltimis-, klaa­si- jne tööde tegemisel ja leiva küpsetamisel.