Rajameister ja peamees Kullamaa tuuril oli Avo Kirsipuu, suurim sponsor E-Piim (esindaja meil Avo Kirsipuu). Nagu alati, pani ka seekord õla alla Kullamaa vald.

1 km rajale läks 29 last, siin oli meie parim Mirjam Kask üldarvestuses kolmas. 2 km rajale startis 20 last, siin oli meie omadest parim Kaspar Kirsipuu üldarvestuses teine. 26 km raja läbis 85 ratturit, siin meie parimad: Liia Kööbi, Kaisa Ülejõe, Eve Tolli ning meestest Egert Leht, Olavi Tolli ja Allar Luisk .

46 km raja läbis 137 ratturit, siin meie parimad: naistest osales meilt ainsana Linda Pärnpuu, kes oli veteranide seas üldkokkuvõttes kolmas; meestest parimad: Mihkel Pärnalaas, Avo Kirsipuu ja Bruno Laande, kes oli oma vanusegrupis üldarvestuses parim.

Üldse oli Kullamaa inimesi rajal 29. Kullamaa vald pani oma ratturile loterii võiduks välja 100-eurose kinkekaardi, selle võitis V klassi õpilane Karolin Palu.

Vähemalt viiel etapil osalenud noorte vahel loositi välja jalgratas, ka see tuli Kullamaale, selle sai Robin Reesar.

Võistluste heaks kordaminekuks tehti Avo eestvedamisel ja Viive Karnau, Peep ja Mai Jõevee kaasabil ära suur töö.

Võistluspäeval oli rajal julgestamas, meeleolu loomas ja stardi-finišipaigas toimetamas palju häid inimesi: nii kooliõpilasi, -õpetajaid, kui ka vallatöötajaid. Tore oli, et keda appi kutsusid, see ka oli valmis tulema.

Stardis olid meeleolu loomas lõõtsamängijad Märjamaalt ning Rohumäel mängis akordioni Siiri Mägi. Liivil karjalaudas pakkus võistlejatele kosutuseks piima Virve Leht. Raja ääres oli palju heatahtlikku publikut, Liivil aitas Aare Ratase pere hädast välja kaks võistlejat: ühele laenutati tagavararatas ja teine õnnetu toodi finišisse.Pisikesele võistlejale, kelle ratas rajal katki läks, oli abiks üks tundmatu kohtunik, kes lükkas võistleja üle lõpujoone. Tänu tallegi.

Lauamängud taas ausse!

Eelmisel aastal novembrikuus oli meil lauamängude päev, mõtlesime, et seekord teeme võistlused tööpäeva õhtuti ja ühe ala kaupa. Kuulutused paneme kauplustesse ja ka valla kodulehele, loodame, et tuleb osalejaid rohkem. Seekord taas novembris. Kabe, male, koroona, lauatennis.