Stuudios salvestatud ma­terjalid on jõudnud juba laia publiku kuuldeulatusse, peatselt on välja tulemas veel palju üha kuulsust koguvaid albumeid nii džässmuusika kui ka roki vald­konnast.

Publikut jagub õnneks nii teatrietendustele, kontsertidele kui ka suurepärastele näitustele, mis on avatud aasta ringi kultuu­rimaja galeriides.

Türi on saanud Eesti kul­tuurikorraldajate ja muusikute meelispaigaks, kuhu on hea tulla. Siinne õhkkond ja publik on suurepärased. Seepärast ongi algava hooaja märksõnadeks teater ja muusika. Juba oktoob­ris on võimalus nautida Endla teatri etendust „Eesti mees ja tema poeg", Eesti kitarrivirtuoosi Nevil Blumbergi kontserti ja töö­tuba.

Novembri suursündmuseks saab lugeda Märt Avandi ja Lenna Kuurmaa kontserti „Kui vari kaob, siis valgus jääb...". Esimesel advendil esinevad Tõnis Mägi ja Kärt Juhanson, detsembris annab kontserdi Ees­ti Filharmoonia kammerkoor, ansambel Noorkuu koos super­staar Rosanna Lintsiga ning 30. detsembril toimub aastalõpupi­du ansambliga Karavan.

Vähemtähtsaks ei saa pidada ka kultuurimaja oma kollek­tiivide esinemisi ja sündmusi. Alustanud on uue hooga tantsu­klubi ning sellega kaasaskäivad tantsuõhtud, ees ootavad paljud traditsioonilised sündmused, nagu hingedepäev, advendi tähistamine, jõulukontserdid ning juba pärast aastavahetust mitme kollektiivi juubelikont­serdid, näiteks Türi noortekoori ja orkester Türi 10. aastapäev, rahvatantsurühma Kaktus 35. aastapäev. Loomuliku osana Türil toimuvast on kultuurimaja tegemisi ilmestamas kevadpea­linna sündmused selle hooaja kevadperioodil.

Kõigi nende ja ka teiste siin mainimata tegemiste kohta saab infot Türi valla kodulehelt ning uutelt kuulutustetahvlitelt. Sa­muti toome publikuni sündmus­te kavad ja info koostöös Türi Rahvalehe, Järva Teataja ja Kuma Raadioga.

Täpsemalt ringide tööst ja ka sündmustest räägime 23. oktoobril hooaja avakontserdil-peoõhtul ja lahtiste uste päeval, mis on pühendatud Türi valla 6. aastapäevale. Kultuurimaja töötajad ja ringitegelased teevad kõik selleks, et iga hetk, mil vii­bite Türi Kultuurimajas, oleks unustamatu ja nauditav.

Mõnusat sügisaega soovib ja tere tulemast ütleb Türi Kultuu­rimaja pere.