Oru kooli väikesed rahvatantsijad said oma esimesed ristsed XI noorte laulu- ja tantsupeol. Koorilauljad laulsid laulukaare all ühises kooris koos Martna ja Palivere lauljatega.

I naiste tantsupeol Jõgeval olid tantsukeeles Naise lugu jutustamas Oru Marid. Augusti esimesel nädalal korraldati Roostal üleriigilist Maapäeva. Selle ürituse raames võõrustas Oru vald Jõgevamaa delegatsiooni. Üks maapäeva töötubadest Linnamäel, kus inimesed erinevatest Eestimaa paikadest vahetasid mõtteid ja kogemusi III sektori koostööst omavalitsusega.

Täiesti uus ja enneolematu üritus oli teatetants, kus Eestimaa teedel tantsiti vahet-pidamata järjest seitse ööd- päeva. Selles ajaloolises sündmuses olid osalised ka Oru Jommide ja Oru Maride tantsijad!

Meie oma, kodukootud ettevõtmistest toimusid laat ja Oru simman, Keedika külaõhtu Erih Krigeriga, külade spordipäev, eakate ekskursioon Tallinna botaanikaaeda, Uugla külapidu ansambliga President ja rattavõistlus Vedra- Salajõe teedel.

Kõikide nende ürituste korraldamisega on seotud väga palju erinevaid inimesi, kes on teinud seda oma vabast tahtest ja missioonitundest,. Tänud kõigile korraldajatele, sest enamasti on tasuks ainult publiku aplaus ja osalejate säravad silmad!