Rannas on SUUR LAADAMÜÜK.

Mere- ja perepäeval toimub palju esinemisi ja lastele on mõeldud oma programm - külas on Piip ja Tuut. Paradiisi Maitse tüdrukud esitlevad toortoitu. Toimub rannavolleturniir ja liivalosside ehitamise võistlus, samuti jalgpallimäng rannaliival, lisaks kiiking, batuut, elektriautod, näomaalingud, ratsahobused, ATV-d ja elektriautod, külalised Smashilt, lastele limbovõistlus ja palju muud põnevat.

Kunda klubis on kell 12-20 avatud krokodillide ja reptiilide näitus.

Kuuendat korda küpsetatakse Kunda rannas võistu räimi. Räimeküpsetamiskonkurss sai alguse Sõbralaadal 2008 ning nüüdseks on sellest kujunenud igasuvine traditsioon. Žüriid juhib sel aastal Kaarel Koržets, kes valmistab ise ka ühe nn näidis- v üllatusroa. Konkursi peapreemiaks on spaapuhkus Toilas, lisaks antakse välja hulk eripreemiaid, milleks on Kaarel Koržetsi värskelt ilmunud raamat "Koržetsi 76 kalarooga". Nii Paradiisi Maitse toortoidu kui ka Koržetsi üllatussuupistete degusteerimised on publikule tasuta. Lisaks pakume räimetelgi juures silku-leiba ja norri.

Õhtul mängib tantsuks Gerli Padar & The Moon.

ÖÖS ON ASJU!!! Pärast südaööd algavad peoplatsil suured ja Kundas enneolematud üllatused!!!

Diskor Janise muusikavalikul toimub tants kella 3-ni.

Avatud on bussiliin Kunda linnast randa ja tagasi. Bussigraafik ning mere- ja perepäeva kava on väljas Kunda linna klubi kodulehel.

Mere- ja perepäeva juhivad Tarvo Sõmer ja Velvo Väli.

Üldinfo: klubi@kunda.ee või telefonil +32 21 556

Laadainfo: svetlana@kunda.ee või telefonil +55 698 226

Kõik huvilised on Kunda mere- ja perepäevale väga oodatud!