Sellel aastal võeti vastu õpilasmalevasse kõik soovijad. Töölaagri kasvatajaks on klubi noortejuht Helen Jagant ja abikasvatajatena on ametis Kairi Press ning Kaisa Liivak.

Töövestlustel malevlastega selgus, et kõige rohkem ootavad noored tööülesannete täitmist suvesündmustel ja kõige raskemaks tööks nimetati staadioni rohimist. Noorte sõnul on see suuremahuline, aega ning kannatust nõudev töö. Õpilasmalevlaste töötulemused peaksid kindlasti rõõmustama kaaslinlasi - puhtamaks ja ilusamaks saavad mitmed paigad.

Pärast tööpäeva süüakse üheskoos lõunat ja teise poole malevapäevast sisutavad erinevad põnevad võistlused, koolitused, mängud, matkad ja kohtumised.

Mõlemas vahetuses toimub ka uute malevlaste traditsiooniline ristimine, mille läbiviimise rituaalid kujundavad malevlased ise.

Õpilasmaleva korraldamist finantseerib Kunda linn ja projekttoetusena Eesti noorsootöö keskus. Meeldiv koostöö õpilasmalevlaste koolitamisel toimub AS-ga Kunda Nordic Tsement. Tänusõnad abi eest kuuluvad Ülle Kukele ja Peeter Toomile ning Tiina Hallingule Lääne-Virumaa karjäärikeskusest.

Korraldaja: Kunda linna klubi