Vastus:

Tegemist on juhtmevaba videotuvastussüsteemiga. Nimetus on Videofied. Videofied seadmes on koos liikumisandur ja kaamera, mis fikseerivad valve all oleval objektil liikumise. Sellest edastub Rapid Security juhtimiskeskusele 10 sek videoklipp, mille põhjal on võimalik selgitada välja häire tekitaja ning selle tulemusel otsustada edasine tegevus. Valvesüsteem võimaldab fikseerida liikumist ka öösel ning pimedas ja seda sisseehitatud infrapunavalgustite abil. Aga tegemist ei ole siiski 24/7 salvestava videovalvesüsteemiga.

Kuidas käib süsteemi valvesse panemine? Kus seda süsteemi kasutatakse?

Vastus:

Süsteemi kasutamine on sama lihtne kui teistelgi valvesüsteemidel. Seda on isegi mugavamaks tehtud. Andureid ja objekti valvestatust saab juhtida klaviatuurilt, kuid ka kaasaskantava puldiga või siis puutevõtmega (või teisisõnu läbipääsutablet). Näiteks väliobjektidel on mugavam kasutada pulti. Ruumides sees aga klaviatuuri. Kuna süsteemil puudub kaabeldus ning ka valgustusvajadus siis on Videofiedi mugav kasutada näiteks ehitusel inventari või seadmete valvamiseks. Või paigaldada transpordivahendile parkimisalal kütuspaagi valvamiseks. Samuti on seda lihtne ümber tõsta. Täna asub inventar ühes kohas, homme teises kohas. Vastavalt sellele saab ka andureid ümber tõsta.

Mitu aastat akud vastu peavad? Mis siis saab kui akud tühjaks saavad?

Vastus:

Akude vastupidavus on kuni 4 aastat, kuid nagu iga sellise süsteemi juures sõltub palju kasutusaktiivsusest. Kui aga akud hakkavad tühjaks saama, siis edastab Videofied selle kohta teate juhtimiskeskusele. Edasi toimub uute akude paigaldus ning süsteem töötab jällegi edasi.

Jaga
Kommentaarid