Ma arvan, et fotode ülesriputamine on kasulik. Välismaal on mul see korduvalt abiks olnud.

Privaatsuse osas ma arvan, et see ei ole nii suur probleem. Saab ju Google'ga ühendust võtta ja asi ära lahendada.

Telerist nägin vilksamisi, et oli leitud mõned pildid, kus puu all urineeriti. Miks peab keegi normaalse mõistusega inimene linnaruumis puu all urineerima?

MARIKA ALTER
Vääna raamatukogu juhataja

Ise ei ole Google Street'i vaadanud. Aga poja info põhjal on meie maja nii kõrvalises kohas, et arvutist vaadata ei saa. Kuid sellest pole hullu. Ega siis kõik majad ei pea ka ilmarahvale näha olema.

Filmimisse ja pildistamisse suhtun rahulikult. Mingit jälitamismaaniat mul ei teki, sest eks seda ikka tarviduse pärast tehakse. Lihtsam ju orienteeruda.

HELVE KEEL
Valla lastekaitse spetsialis
t

Enda kodumaja pole veel üles otsinud. Küll olen vaadanud lähikonna objekte. Eks see otsimine ning uurimine vajab aega. Aga kindlasti teen seda. Huvitab ju ikka, kas kõik majad peal. Ja äkki olen ise ka pildile jäänud.

Mõnele inimesele võib see tõesti tunduda privaatsuse riivamisena. Et kõik on näha, mis kusagil asub. Aga samas on aitab taoline piltide ülesriputamine otsida vajalikku aadressi. Paljud tänavanimed on ju aegade jooksul muutunud. Väga hea abiline on Google enne minekut võõrasse linna.

TIIA SPITSÕN
Vallavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja

Poeg ütles, et majade fotod on üles pandud. Vaatasin siis nii enda kodumaja kui ka maamaja fotod üle.