Aga lumekoristusega olen ma nii meie vallas kui ka oma külas rahul. Elan Murastes ja mulle tundub, et meie elurajoonis Pangapealsel on sahk käinud vahel lausa kaks korda päevas. Teed on puhtad pea kogu aeg.

Lumekoristusega saadi suurepäraselt hakkama ka kahel möödunud talvel. Jah, möödunud talvel ei saanud ilmselt enamus meie valla inimestest ühel hommikul autoga liikuma, kuid see oli lihtsalt niivõrd ekstreemne aeg ning tasapisi lükati ju kõik teed lahti. Nii et müts maha nende tublide meeste ees, kes seda tööd teevad!

Oma ukse esine tuleb aga loomulikult kõigil meil endil puhas hoida! Mina lükkan lund rõõmuga.


MARIKA ALTER
Vääna raamatukogu juhataja

Väänas on lumega kõik korras, särab teine kenasti päikesepaistel, lastel hea suusatada ja kelgutada. Mõisahoonel jälle jääpurikad katuselt rippumas, traktor lükkab teed lahti ning rõõm talvest täielik. Külmapühad on ka käes, kuna lapsi koolis vähe, kasutavad õpetajad tundide läbiviimiseks raamatukogu. Kes otsib teavet vabariigi aastapäevaks, kes ajakirjadest lugemist või mängib mälumängu. Pole hullu, küll see pakane ka kord taltub!


REIN PARS
Harku küla elanik

Olen valla korraldatud lumekoristusega rahul. Ei ole kaebusi ega kurtmisi. Õnneks pole ka varasemate aastatega võrreldavat lumehulka alla sadanud. Seni on kõik hästi.

Pakane on kestnud nüüd üle nädala ning eks see toob kaasa omad probleemid. Meil on öösiti miinuseid ikka 20-22. Kogu peab aeg jälgima, et veepump ja torud ära ei külmuks. Aga suurtest probleemidest küla majapidamistes pole ma seni kuulnud.