KAIDO KRUUSOJA
Liikva küla Elanik

Meedikute streik tekitab väga vastuolulisi tundeid. Polegi päris aru saanud, kas tahetakse palgatõusu või hoopis töökoormuse vähenemist.

Iseenesest olen selle poolt, et kõigil majanduslikult hästi läheks. Kuid kui mingis valdkonnas suurendab riik kulusid, siis on oluline teada, millise valdkonna arvelt. Lihtsalt ümberjagamine tekitab pingeid. Seejärel oleme varsti järgmise streigiga silmitsi. Tahaks kuulda plaani, kuidas riigieelarve tulusid suurendada. Põhiline sektor, kes riigi tulusid suurendada suudab, on ettevõtlus ja eksport. Eks siit saab teha omad järeldused.

KALEV KONSA
Tabasalu muusikakooli direktor

Ei arva streikidest oma riigi vastu üldse hästi. Ning arstide streik tundub isegi ebaeetiline. Meil on palju enam järeleaitamist vajavaid valdkondi. Jätta inimesed ravimata ei tundu mulle küll väga õige.

KRISTI NAPAST
Muraste küla Elanik

Minul ja lapsel on õnneks tervis korras ning streigi ajal pole abi vaja läinud. Streigist arvan nii, et arstide suurt palgatõusu ei poolda. Küll peaks suurenema õdede, hooldajate, sanitaride ja teiste meditsiinitöötajate palgad. Neil on väga suur koormus ning tihtilugu käib töö mitmeid tunde püstijalu. Aga saadav tasu on väike.