Ega seda vaba aega väga olegi - õpingud Tallinna Tehnikaülikoolis ja Otsa-nimelises muusikakoolis neelavad kogu aja. Kui pilli mängin, siis on see ikka rohkem töö või harjutamine, mitte vaba aja veetmine.

Vabadel hetkedel lähen kindlasti Vääna jõe äärde randa või metsa. Vahel fotoaparaadiga, vahel ilma. Jälgin loodust, teen linnuvaatlusi, pildistan. Minu tegevus on loodusega seotud. Suvel käin loomulikult meres ujumas, talvel suusatan.

Kui sõbrad külla tulevad, siis vahel musitseerime, tavaliselt läheme aga koos loodusesse. Sõbradki jagavad minu arvamust, et elu väljaspool internetti on täiesti võimalik. Puhkuse ajal oleme sõpradega aga tavaliselt reisinud - pea kogu Euroopa on läbi sõidetud, kaks korda oleme käinud Lõuna-Aafrika Vabariigis loodust vaatamas.

IRENE TALL
Prolexplast AS-i turustusjuht

Vaba aega on täiesti piisavalt ja seda iga päev. Vaba aeg kulub üsna mitmele tegevusele. Näiteks koosviibimised pererahvaga ning erinevad ettevõtmised. Palju veedan aega koos sõpradega. Töökaaslastega käin näiteks bowlingu-õhtutel või niisama pidutsemas.

Kui talveaeg välja arvata, siis on peaaegu igas päevas omal kohal sõitmine jalgrattaga. Oma aja võtavad ka maalimine ja lugemine. Eelistan lugeda biograafiad. Mõned korrad nädalas vaatan ka filme. Teemades eelistusi ei ole.

MSN, Skype ja vahel ka Facebook mängivad kindlasti oma rolli. Kuid ma ei peaks neid vaba aja veetmise vormiks.

JOANNA VEEREMAA
Tabasalu Ühisgümnaasiumi õpilane

Suurema osa ajast käin koolis, aga vabal ajal trennis. Kuna talv on nii lühike ja päevad pole pikad, koosnebki mu aeg sellest, et koolis olen kella neljani ja siis lähen trenni. Pärast trenni õpin ja lähen magama. Käin ühistrennis My Fitnessis, kus tõstan kange ja teen bodybumpi ja igasuguseid muid asju.

Jooksmas käin ka. Nädalavahetustel käin palju kinos ning restoranides ja kohvikutes söömas. Mulle meeldib süüa.