Alanud 2011. aastalt ootame eelkõige majanduse kasvu ja stabiliseerumist. Rohkem tuleb võtta aega pere-ettevõtte kõrvalt lastele pühendumiseks ning koos puhkamiseks.

Plaanis on jätkata kodutoodete propageerimist ja müüki ning panna rõhku koduettevõtjate kaupade turustamise hõlbustamisele.

Samamoodi võiks jätkuda kohaliku külaseltsi tegevus ning areng, kindlasti lööme aktiivselt kaasa kõikidel kohalikel üritustel ning ettevõtmistel.

Lea Treiberg, Tabasalu lasteaed Tibutare direktor


Lõppenud aastast jääb meelde väga valus kogemus salmonellapuhangust Tibutare lasteaias.Õnneks on praeguseks kõik lapsed terved ning tagasi lasteaias. Isiklikult minu ja kogu ülejäänud lasteaia personali nimel siirad vabandused kõigi ees, kes haiguse läbi kannatada said. Õppisime sellest valusast kogemusest palju ning tegime järeldused edasiseks.

Uuelt aastalt soovime võimalust edasi minna. Kevadel lõpetab meie lasteaia 40. lend. Jätkame tööd selle nimel, et väikestel tibutarelastel säraks silm ja mängud ei lõppeks.

Silja Konsa, Tabasalu elanik


Selleks aastaks soovin kõigile head tervist, huvitavaid kultuurisündmusi, väikesi ja suuri positiivseid avastusi, aega teha kõike põhjalikult.

Plaanime perega ette võtta põhjaliku kultuurireisi Andaluusiasse. Kuna oleme arhitektuuri- ja muusikahuvilised, siis paneme marsruudi kokku neid valdkondi eelistades. Kindlasti tuleb Euroopasse sõita ka tööalaselt.

Sel aastal on suurema tähelepanu all mälestiste omanike nõustamine, meie ainulaadse ja rohke pärandi tutvustamine ning korrastamine. Loodan, et sel aastal ilmub Eesti ajaloolisi parke tutvustava raamatu “Eesti pargid” II osa, mida aitasin koostada ja toimetada. Plaanin ka kaunist suve ja sõpradega merel purjetamist.