Spordialadest tegelen pilatese treeninguga ning armastan ka terviseradadel kõndida. Kui ma trenni ei tee, siis käin spaas jõusaalis ning ujumas.

Vabad päevad on minu pühapäevad ning esmaspäevad.

ARNE KASK
Tutermaa elanik

Vaba aega napib. Kui seda aga ikkagi on, siis püüan majas sees ja väljas kõpitseda. Elamise juures ei saa töö vist kunagi otsa, justkui laevas. Veel püüan naisega teatris või kontserdil käia, et kultuurselt aega veeta.

Raamatuid ma väga ei loe, sest olin volikogus töötades piisavalt lugenud. Aga mõnda toredat filmi vaatan ikka aegajalt.

ASTRID VÄIZENE
Tantsupedagoog Tabasalust

Minu töö on minu hobi. Seetõttu olen õnnelik, et tegelen just sellega, mis meeldib. Lisaks on minu hingele kosutuseks igasugune hea kultuur. Käin palju kinos, teatris ja näitustel. Praegusel ajal üldjuhul seda kõike oma lapsega. Samuti jalutan looduses ja sõidan rattaga. Talvel harrastan ma mäesuusatamist.

KARIN POPS
Valla spordi- ja kultuurispetsialist

Mina teen väikest viisi harrastussporti. Käin õhtuti enda vormishoidmiseks jooksmas. Aga seda tõesti asjaarmastaja tasemel. Samuti püüan ma lugeda.

DENIS LAKSBERG
Türisalu elanik

Põhilised hobid on aiatööd, perega õues viibimine ning ka mere ääres jalutamine. Abikaasa harrastab käsitööd. Ta tegelenud näiteks vitraažikunstiga. Praegu aga vildib hoolega. Pere uuem hobi on meil aga Soome filmide vaatamine.