Kahe tiheda päeva jooksul selgitati välja Lääne-Harjumaa parim noorsootöötaja, kutsevõistluse võitis Kädi Kuhlap Lagedi Noortekeskusest. Aare Lepiksaar Keila Noortekeskusest saavutas teise ja Ita Puusepp Saku Noortekeskusest kolmanda koha. Neile pakkusid korralikku konkurentsi ja võistlesid edukalt ka Siret Soodla Jüri Noortekeskusest ja Anna-Christi-Karita Aruksaar Saue Noortekeskusest.

Kahepäevase võistluse jooksul panid osalejad end proovile mitmes noorsootöö valdkonnas. Igaüks pidi oma parimaid omadusi ja oskusi esitlema talendivoorus. Järgnes etteantud vahendite abil kõiki haarava uudse mängu loomine ja selle läbiviimine. Teadmisi näitas viktoriin ja praktilisi oskusi esmaabi andmine.

Võistlejad mõtlesid kodutööna välja ja panid kokku ennetusteemalise videoklipi, mida nad võistlusel esitlesid. Hilisõhtune üllatusülesanne oli noortekeskuse kolme kuu tegevuskava koostamine. Kutsevõistlust hindas žürii erinevate noortekeskuste töötajatest.

Esimese päeva õhtul aitas võistluspingeid maandada koolitaja ja žüriiliige Riina Hein, kes viis läbi qigong'i lõdvestavatel harjutustel ja hiina tarkustel baseeruva kursuse. Õhtune lõdvestus andis palju kehale ja vaimule.

Iga-aastane kutsevõistlus annab kõigile noorsootöötajatele, kes võistlejatele kaasa elavad, võimaluse kokku saada väljaspool noortekeskuseid, vahetada omavahel uusi ja inspireerivaid ideid ning teha koostööplaane tulevikuks.

Noorsootöötajate kutsevõistlust toetavad Harju Maavalitsuse maakondlik avatud noortekeskuse konkurss ja osalevad noortekeskused. Igal aastal esitab selle jaoks projekti võistlust korraldav noortekeskus. Järgmisel aastal korraldab kutsevõistluse Rae vald.