Külalisteks oli kutsutud sõdalased, kelle võitluskunsti ja traditsioonidega võis laadaline tutvust teha. Toimus ka traditsiooniline Vigala Rammumehe valimine. Auväärse tiitli võitis Marek Pilv.

Kaks õnneliku loteriipileti omanikku said endale tasuta pääsme aastaks Vigala valla rahvamajade üritustele. Palju õnne võitjatele!

Väljakuulutatud Jaan Tatika konkursil osales kaks toredat leiutajat - Ilmar Künnapas ja Jüri Nisumaa. Kui laadalt midagi sobilikku osta polnud, siis seekord kõhu sai küll korralikult täis. Hernesuppi ja mulgiputru võis koguni kaasa osta.

24. septembril võis Vigala Külade Ümarlaua eestvedamisel külastada Palamuse laata. Buss täitus kahe päevaga, mis näitab, et suurlaatade külastamine pakub paljudele huvi. Ilm selleks päevaks oli nagu tellitud. Laadakülastamise ajal paistis päike ja sisseoste tehes või laadaetteasteid nautides puhus vaid õrn tuuleke. Bussi startides valas aga korralikult vihma, mis rikkus planeeritud Põltsamaa lossi külastuse.

Toreda bussijuhi kogemusi oli nõus kuulama kogu seltskond - vaade paremale ja vasakule koos säravate kommentaaridega rikastas meie kõigi teadmisi. Jälle üks tore laupäev koos veedetud ning ostetud istikud juba kasvamagi pandud.