2011. aasta novembri keskel kutsusime Laadi külast ja teistest küladest inimesi, kes olid kokkutulemisest ja kooskäimisest huvitatud ning otsustasime teha oma väikese külaseltsi. Et kooskäimised hakkasid toimuma Männiku talu vanas majas, sai seltsile nimeks Männiku talukamber. Ametlikult on selts veel registreerimata, aga ega see keela meid kooskäia.

Esimeseks ürituseks oli meil 1.detsembril toimunud mälumäng. Mälumängu võistkondi oli esimestel kordadel neli, hiljem liitus veel üks. Nüüd on võistlustules viis võistkonda. Rool, Laadi, Päkapikud, SOS ja Ellaküla. Igas võistkonnas kaks inimest. Ainult Ellaküla võiskonnas on kolm inimest, kuna üks nendest käib Soomes tööl ja on tihti ära.

Ühiselt korraldasime puusaagimise talgud ja sõime hernesuppi. Siinkohal tahaksime tänada Urmas Orgu, kes varustas meid sponsorluse korras küttepindudega. Koos oleme tähistanud veel ka vabariigi aastapäeva ja naistepäeva.

Männiku talukambrisse käib meid kokku 15 inimest. Mälumängu hooaja lõpetame aprilli lõpus ja teeme suvepuhkuse, et septembris uuesti alustada. Sügisel aga ootame mälumängu seltskonda uusi Laadi küla inimesi, kes ei taha pikkadel ja pimedatel õhtutel kodus istuda.

Kallid Laadi küla inimesed, pange suvel pead tööle ja mõelge, mida võiksime koos teha ja mis teid huvitaks.

Kõik ettepanekud on teretulnud.

Kas e-kirjaga: maimokukk@hotmail.com või telefonil 5149369.

Võid ka Männiku talust läbi astuda ja oma soovi öelda.