Õie Väli ja Annika Prei hoole all said selle aja jooksul küpseks rahva ühise leivaloitsu saatel Laadla leivaahju pandud kalaleivad. Soola- ning suitsukala lisandiga pätsid ja laste tehtud kaapekakud tulid imemaitsvad. Kõrvale sai kohapeal sajandivanuse võimasinaga vändatud võid, suitsukala, koduõlut, ube, kisepiima, mett ja muud head-paremat. Kogu õhtu tegutses platsil nii traditsiooniline kirbuturg kui loterii-allegrii, mille tulud läksid Laadla seltsimaja ja leivapäeva toetuseks. Suur tänu Salme Rinnele, Raija Hirschile, Ülle ja Luule Aadussoole ning Lilli Vippile. Tänu nende poolt letile otsitud kaupadele ja tasuta tehtud müügitööle sai leivapäeva korraldada nii, et rahvalt piletiraha ei pidanud küsima.    

Traditsiooniliselt toimusid seegi kord võistutegemised. Sõrvekeelsete sõnade kirjakeelde panemises oli kõige kangem Elve Lepik. Koduste leibade mekkimisel andis rahvas oma eelistuse päris võrdse häältearvuga leibadele nr 6, 7 ja 8. Seega sai kahe omatehtud leivaga juba teist aastat järjest rahva lemmikuks Kuressaare noorik Elo Naaber, kes osutus leibade nr 6. (küüslaaugu) ja nr 7. (jõulu) autoriks. Leiva nr 8 (seemneleib) pooldajad tõstsid kohaliku küpsetaja Annika Prei teisele kohale. Kolmanda auhinnalise koha sai Andi Kuivjõgi poolt konkursile esitatud Marta-Loviise Leib (nr 9).

Aga leivapäeval oli esmakordselt kohal ka ekspertide žürii, kelle arvamus rahva omast pire kõrvale kaldus. Pagarite koolitaja Merle Pindmaa, kokkade väljaõpetaja Malle Malling ja mitme leivatehase leivategu suunanud Aare Heiberg ei lasknud end ootamatutest ning ebatavalistest maitsetest võluda. Nende hinnangul oli võiduleivaks nr 8. (Annika Prei), mida žürii iseloomustas järgmiselt: „Kena igapäevane leib. Sobib sõrulastele, saarlastele ja ka mandri-inimestele. Hästi kerkinud ja küpsenud, maitsed tasakaalus, mõnus järelmaitse. Jaksu selle küpsetajale!". Peale parimate autasustamist läks õhtu edasi hiidlaste moeka ansambli „H3" toel ning pidu jätkus kauemaks.

Kiitus kõigile külalistele. Eriti aga neile, kes leidsid võimaluse kosutada priitahtlike annetuste kasti, toetades Leivapäevade edasikestmist,. Nii võib kindla tundega soovida mõnusat taaskohtumist järgmisel, kaheksandal Laadla Leivapäeval!