Mängiti kahes vanuseklassis: kuni 10-aastased ja kuni 13-aastased. Poistest olid vanemas vanuseklassis medalivõitjad Andreas Jürgenson Tallinna Nõmme Põhikoolist, Karl Richard Esvald Pääsküla Gümnaasiumist ja Kaspar Padar Nõmme Gümnaasiumist. Tüdrukutest võitis Merili Jalg. Hõbe- ja pronksmedal kuulusid Laagri Kooli õpilastele Kristina Katarina Kaljumäele ja Angelika Švedovale.

Nooremate poiste turniir oli kõige võitluslikum. Alles viimane voor selgitas paremusjärjestuse. Esikoha võitis Robert Antoi Pääsküla Gümnaasiumist.

Hõbemedal kuulus Tallinna Reaalkooli õpilasele Hans Robert Kanukesele ja pronksmedal Kristofer Diligentovile Pääsküla Gümnaasiumist.

Laagri Kooli arvestuses - nooremad poisid esikoht Marten Rahnole ja teise koha saavutas Holger Raig Laagri Kooli 1c klassist.

Noorematest tüdrukutest oli võidukas Triinu Jalg. Teiseks tuli Karmen Kuusik Nõmme Põhikoolist ja kolmandaks Berit Antoi Pääsküla Gümnaasiumist. Laagri Kooli parim oli Lotta Eigo 1a klassist.

Täname toetuse eest Laagri Kooli lapsevanemat Meelis Saaresalu. Noored kabetajad loodavad, et traditsioon jätkub ja tuleval aastal võisteldakse jälle.