Traditsiooniliselt Noorte Bändide Päeval kohti ei jagata. Küll aga saavad kõik bändid tagasisidet professionaalsetelt muusikutelt ning parimad on kutsutud esinema Eesti Ööjooksule 8. juunil ja teistele suvistele suursündmustele Rakveres, sh Rakvere Linna Päevade kultuuriprogramm Pikal tänaval Virumaa Teataja hoovis. Sel korral valitakse eraldi välja ka parim Kukerpillide loo esitaja.

Lisaks Noortele Bändidele esineb õhtul August Hunt. Viiest liikmest koosnev bänd August Hunt alustas oma tegevust 2010. aastal eesmärgiga teha eestikeelset muusikat, mis jätab vabaks stiili- ja mõttepiirid. Piiride ületamine on bändil õnnestunud edukalt, sest muidu pop-rock muusikat viljelevate poiste muusikasse on peidetud ka elemente stiilidest nagu näiteks funk, garaažirock, acoustic rock jt. Tegemist on mitmekülgse kollektiiviga, kelle loomingu kuulamine äratab ja laeb hea energiaga igat kuulajat.

August Hundil ilmus 01.12.2011 esikplaat "Meie aeg on käes...", millelt tuntumad lood on "Thomas Malthus on surnud, mu arm" ja singel "Tantsulõvi". Debüütplaat on saanud arvukalt positiivset vastukaja erinevatelt kriitikutelt ja kuulajatelt.

ETV2 edetabelisaate Eesti TOP 7 2011. aastal koostatud parima kodumaise muusikavideo koondtabelis Eesti TOP 50 esikohal võidutses August Hunti video "Thomas Malthus on surnud, mu arm" (režissöör Andzei Matsukevits).

Lauluvõistlusele Eesti Laul 2012 registreeris band kolm laulu, millest sõelale jäi "Tantsulõvi" (autorid: August Hunt ja Heiti Kender). Esimeses poolfinaalis jõudis laul viie edasipääseja hulka.

Seekordne Lääne-Virumaa Noorte Bändide Päev on järjekorras viies. Esinemised algavad 24. märtsil kell 13 Rakvere Rahvamajas, sissepääs on tasuta!