Kuidas seda teha, selgitas Viimsi Keskuse II korrusel asuva ilusalongi MAKE YOUR I.D. tippstilist Igor Zahharov.

Millised on peamised juuksetrendid algaval kevadhooajal?

Algava kevadsuvise hooaja peamiseks juuksetrendiks on kuldne toon. Moesuunad pakuvad võimalusi eksperimenteerimiseks, sest kasutada võib kuldsete toonide mistahes varjundeid, näiteks roosat kulda või kulla külmi varjundeid. Vormi juurde kuulub kindlasti ka tekstuur. Tuntud juuksurite lemmikuteks on kerged lained ja volüüm.

Milline juuksepikkus on kõige moodsam?

Tegelikult pole enam sellist mõistet nagu trendikas pikkus. On kuju ja vorm, aga pikkus Lase kevad oma juustesse võib olla ükskõik milline, olenevalt inimese soovist, tema näo omapärast ja juuste seisukorrast.

Kuidas saaks kevade tuleku puhul juustele sära ja elujõudu juurde anda?

Pärast pikka talve kingivad juustele tervist ja jõudu teatud protseduurid, millega võite end hellitada. Regulaarselt MAKE YOUR I.D. ilusalonge külastades on teie juuksed juuksuri hoolitseva ja tähelepaneliku kontrolli all ning ta märkab iga muutust teie juuste ja peanaha seisukorras. Kui juuksed on vitamiinivaeguse tõttu hõrenenud, siis aitab peanahale mõeldud salongiprotseduur Nioxin, mis peatab juuste väljalangemise ja stimuleerib kasvu. Kui juuksed on tuhmunud ja sorgus, aitab probleemi lahendada luksuslik spaaprotseduur SP Wella Professionalsilt, mis koosneb spetsiaalsest pea- ja juuste massaažist ning eliksiiri pealekandmisest. Samuti saame juustele läiget anda nii professionaalsete juuksevärvide kui ka juuksehooldustoodete abil. Meie salongis pakutakse Sebastiani firma toniseerivat hooldust. See sisaldab hapet ja proteiini, mille kombinatsiooni abil on võimalik saavutada ilusat juuksetooni, vapustavat läiget ning kinkida juustele tervist ja jõudu. Külastuse järel saab klient ka nõuandeid koduseks juuksehoolduseks. Professionaalne juuksur hoolitseb teie juuste tervise eest!

Milliseid teenuseid enda salongi valikust eriti soovitate?

Käesoleval hooajal soovitame klientidele toniseerivat hooldust Sebastiani toodetega ja pöörame nende tähelepanu stiilimuutmisele, sest just kevadel igatseb hing meeldivaid muutusi ja värskust. Meil on selleks spetsiaalselt valmistatud moesalongide näidiste kollektsioon kevad/suvi 2016, mille nimi on Spotlight. Kollektsioon võimaldab hõlpsalt ja eksimatult valida sobivat imagot. Juuksed nagu kunst!