Odenses oli 27. veebruar meie tüdrukutele halb päev. Kõik kolm - eesti naiste rekordiomanik Valeria Koljuhhina, Darja Nikolajeva (mõlemad Narva LSK) ja meie Anette Caroline Kõre lasksid alla võimete. Kohad vastavalt 56., 72. ja 73. Meie tüdruk oli ühtlasi ka viimane ja eks olnud see paras šokk! Võistkond samuti samal kohal - 18 ja see tähendas, et läks halvemini kui möödunud aastal. Koduste võistlustega probleeme ei ole. Nädal hiljem võitis Anette Haapsalus neljandat aastat järjest rahvusvahelise noortevõistluse: Ilmar Randma karika. Kolmel alal ja kokkuvõttes ei olnud talle taas vastast.

16. märts tõi rohkelt rõõmu ka meie klubisse. Eesti noorte (A-klass, kuni 18-aastased) meistrivõistlustel ei olnud kellelgi Anette Caroline 385 silmale midagi vastu panna. Kadri Irdt kordas isiklikku rekordit 366 silmaga ja tulemuseks 8. koht, Kairi-Liis Roonurm sai 295 silmaga 17. koha.

Kokku tuli „võistkonnapronks". Kairi-Liis seevastu oli õigel ajal tasemel oma põhialal püstoliga. Üks silm alla isikliku rekordi - 346 silma - andis 4. koha. Väga tubli! 12-aastane Lauri Lopp sai poiste samal alal 27. koha. Tema on meil usina harjutajana kindlasti see, kellest 2-3 aasta pärast on põhjust eraldi kirjutada.

A. C. Kõre EM-võistlust Taanis toetasid Eesti Kultuurkapital, Kaitseliit, Anette Caroline vanemad ja Ülenurme GSK.