Publiku hoogsa kaasaelamise saatel ja Kuristiku gümnaasiumi abiturientidest koosneva žürii valvsa pilgu all saavutas Viktor Dorofejev esikoha sangpommi rebimises ühe minuti jooksul 30 korraga (sama tulemuse sai kirja ka Kuristiku gümnaasiumi rammumees Harry Tude). Raskuse hoidmises ja kottidega jooksmises ei saanud aga keegi Viktor Dorofejevi vastu ja nii oligi karika saatus veenva eduga otsustatud. Teise koha sai Villu Kangur Laagna gümnaasiumist ja kolmanda koha Kaspar Kald Kuristiku gümnaasiumist.

Rammumeeste jõukatsumise tegi eriliseks Andrus Murumetsa, Eesti ühe tuntuma ja edukama rammumehe kohalviibimine, kes andis võistluse esikolmikule üle karika ja medalid. Lisaks kinkis ta kõigile osavõtjatele spordivahendeid ja sportlastele mõeldud toidulisandeid. Andrus Murumetsa sõnul on gümnasistidele mõeldud rammumehe võistlused Tallinnas ja Eestiski üsna haruldased, mis annab Lasnamäe rammumehe võistlusele veelgi kaalu juurde.

Üritust toetas Lasnamäe Linnaosa Valitsus. Loodetavasti saab üritusest traditsioon ja 2011. aasta detsembris selgub Kuristiku gümnaasiumis järgmine Lasnamäe gümnaasiumide rammumees.