Lasteaiaõpetaja Liisi Poom avaldas lootust, et ehitustööd sujuvad ka tulevikus plaanipäraselt: "Nii võime sügisel õigeaegselt uude lasteaeda kolida. Kuigi suurepärast projekti, mis arhitektuurikonkursil välja valiti, tuli rahapuudusel kärpida, saame siiski uued ja valgusküllased ruumid. Piisavalt avarust jätkub ka õuealale, kuhu paigaldame atraktiivsed ja turvalised mänguvahendid, millest meie lapsed pikemat aega puudust tundnud. Kõigest sellest tervikust kujuneb meeldiv mängu- ja õppimiskeskkond."

"Kord nädalas toimuvad Karikakra ehitusobjektil nõupidamised. Linnavalitsus kui tellija ja töödetegija  aktsiaselts YIT Ehitus püüab niipalju kui võimalik arvestada lasteaiatöötajate ettepanekutega. Pärast nõukogude perioodil valminud senise laseteaiahoone lammutamist on Karikakra pere pidanud ajutiselt toime tulema kitsastes ja ebamugavates oludes Jõgeva Ühisgümnaasiumis. Arvestade seda soovime, et uus lasteaed tuleks tõeliselt nägus ja mitmekülgselt poiste ja tüdrukute arengut ning kooliküpseks saamist soosiv," märkis Aare Olgo.  Koostöö edukat laabumist nii Jõgeva linnavalitsuse kui ka lasteaiaga kinnitas ka YIT Ehitus projektijuht Tarvi Taim.

"Loodetavasti aitab uue lasteaia valmimine kaasa ka sellele, et Jõgevale senisest rohkem noori peresid elama jääb ja ehk ka juurde kolib. Meie linn on laste kasvatamiseks igati turvaline paik," ütles lasteaiapedagoog Liisi Poom, kes on ka Jõgeva linnavolikogu liige. 

Sügisel avatav lasteaed Karikakar on mõeldud kuuele rühmale ja kokku kuni 124 lapsele.