Kuna osalejaid oli palju, siis tegelesid meiega loomapargis kaks toredat giidi. Päeva teemaks oli „Närilistest lemmikloomad“.

Et talvine loodus on väga hea kõikide loomapargi elanike vaatlemiseks, siis tegime ka kiire ringi kogu loomapargi territooriumil.

Näriliste majas saime teada, millised neist kõige lemmikumad on, kuidas peab oma lemmikut hooldama ja millega toitma. Selgus, et kodudes on lastel olnud liivahiired, merisead ja hamstrid. Praegu aga kellelgi oma lemmiknärilist ei ole. Kõige lustakamad olid oma puuris laborihiired, kõige ilusamad tšintšiljad ja kõige huvitavam suhkruorav. Seda viimast eriti vaadata ei saanud, sest ta on loomapargi uus asukas ja magas oma pesas sügavat und.

Õues tegime pikema peatuse kõigi laste lemmiku karu Karoliine aia juures. Veel otsisime puude vahelt ilveseid ja arutlesime, et kas jänesed oma aias tunnevad end ikka turvaliselt, kui kõrvalaedikus jooksevad ringi rebased. Põdra, põhjapõdra, kitse ja hirve sarvi saime õppekassis ka lähemalt uurida.

Meisterdamistoas valmis igal lapsel kuusekäbist rott, selle sai mälestuseks koju kaasa võtta.

Iga rühm viis pärast õppekäiku lasteaias läbi ka vastava teemapäeva, kus kinnistati saadud teadmisi ja käbi-rotile vooliti seltsiliseks valge rott.

Järgmisena on projekti raames kavas külastada Kasepääl asuvat Peipsi järve tuba.

Vastlapäeval sõidavad aga Voore Rõõmurullide ja Krõlli rühma lapsed külla Kääpa Õnneseene rühmale, et koos Kratimäel vastlaliugu lasta. Sõbrapäeva tähistab Õnneseene rühm koos peredega aga Tamme ratsutalus saanisõitu tehes.