Traditsiooniliselt toimus iga-aastane vastlatrall ja vabariigi aastapäeval esinesid lapsed Kõo vallamaja saalis kontserdil. Märtsikuusse jäi ka naistepäeva tähistamine ja emakeelepäev, mil külastasime Kõo raamatukogu ning aktiivset tegevust täis tüdrukute nädal. Aprilli lõpus oli taas aeg luua selga hüpata ja maha peeti üks vägev luuaralli. Aasta kõige töökam kuu lasteaias on mai. Maikuu teine nädal möödus koduvalla tähe all: meisterdasime lauamänge vallast, toimus maastikumäng ja lapsed joonistasid vallamaja. Nädal lõppes vallamaja saalis vallarahva ühise kontserdiga „Kevadises koduvallas mõtetega emast". 8. mail käisime Kirivere koolis vaatamas Anne Velli etendust „Eeslike Eedu". Maikuusse mahtusid veel ka „Tere päev" ehk lahtiste uste päev, kus line-tanstu õpetas nii lastele, vanematele kui ka töötajatele vahva tantsuõpetaja Ahty Juurik. Põnevust pakkus ka erinevate pillide tutvustamine muusikaõpetaja Eha poolt, lapsed said kõiki pille ise katsuda ja proovida. 15. mail toimus traditsioonile koolieelikute liikumispidu Viljandi staadionil. Teemaks oli miniolümpia ja osa võtsid sellest ka meie kooliminejad.

24. mail sõitsime uudistama Põltsamaa Graniiti, mis jättis lastele vägevad muljed. 28. maikuu päikeselisel päeval tähistasime aktiivse õppetöö lõppu lõpupeoga Pilistvere rahvamajas.

Õpetajad, õpetaja abid ja muusikaõpetaja olid ära teinud suure töö: esitati tore, südamlik ja humoorikas näidend „Pöialpoiss ja seitse Lumivalget". Oma elu esimese lõputunnistuse said sel kevadel:
KELINA ASU
INDREK SAKIAS
TAAVET ŠEFER
SANDER TEEARU

Soovime teile ilusat kooliteed!

Kiidusõnad meie tublile ja töökale kollektiivile. Täname vallavalitsust, lapsevanemaid, Kirivere põhikooli ja kõiki teisi, kes on meie tegemistes kaasa löönud ja meid igati toetanud!

Päikest ning toredaid ettevõtmisi suveks kõigile peredele.