Suvekuudel lasteaias plaanilist remonti ei teostatud, küll aga paigaldati augustikuu lõpuperioodil automaatne tulekahjusignalisatsioon lasteaia pööningule seoses uuenenud Päästeameti nõuetega. 08. septembril osales kogu pedagoogiline personal keskkonnahariduse infopäeval Haapsalu Kolledžis. Keskkonnakasvatusel on lasteaia õppekavas oluline osa; keskkonnateadlikkust, üksmeelt ja koostööd kujundame juba varakult. Nii kasvab iseennast ja ümbritsevat keskkonda väärtustav laps.

15. septembril toimus lapsevanemate üldkoosolek, kus tuli kõne alla ka õppemaksude ja kohatasu tõstmise küsimus. Siiani tasutud summad vajavad tõstmist seoses elukalliduse tõusuga. Õppemaks 2,56 eurot I rühmas ja 3.20 II rühmas on kehtinud pikka aega: volikogu määrus nr 21/13.12.2000. a., kohatasu 6.39 eurot: volikogu määrus nr 14/01.09.1999. a. (kroonid arvutatud ümber eurodeks) Alates 01.01.2012. a. tõusevad summad järgmiselt: õppemaks I rühmas 4.- eurot, õppemaks II rühmas 5.- eurot, kohatasu 8.50 eurot. Koosolekul viibijate arvates ei ole osalustasu (õppemaks+kohatasu) tõus drastiline, vaid vajalik samm. Eelpool nimetatud summadega loodame toime tulla pikema perioodi vältel. Eelmine osalustasu maksuperiood kestis 11-12 aastat.

Kinnitati lapsevanemate esindus hoolekogusse: Taavo Kaasen - esimees, Ike Lilleorg ja Raino Kleemann. Eelmised aastad on näidanud, et hoolekogu liikmed on teinud ettepanekuid lasteaia paremaks toimimiseks ning koostöö on sujunud ladusalt. Selguvad lapsevanemate ootused ja toimub järjepidev parendustegevus.

05. oktoobril etendus lasteaia saalis "Doktor tuleb külla" ehk õpetlik lugu sellest, kuidas käituda arsti juures. Kuni 14. oktoobrini oli avatud väike sügisnäitus.

Aitäh tublidele lapsevanematele, kes vahvaid sügiskompositsioone koos oma lastega näitusele tõid!

Aasta Õpetaja tiitel kuulub Eda Tammele:
1) jõulise õueõppe edendamise eest Linnamäe Lasteaias;
2) "Avastustee" projekti toomise eest lasteaeda, kõiki lapsi rikastava ja arendava töö eest;
3) eeskujuliku pedagoogilise töö eest.

Sügise saabudes külmenevad ilmad ja oh üllatust, ootamatult võib hommikul juba lumekirmetist märgata.
Sügist iseloomustavad lapsed järgmiselt:
Eliise: Kui vihma sadab, siis on sügis.
Karel Markus: Lehed kukuvad maha, saab mängida lehtede all.
Hugo Bert: Jah meeldib. Lehtedest saab teha suure hunniku ja siis hüppad sinna sisse.
Kaidi: Talv on tegelt sügis, sest lumi on vesi. Sügisel tulevad seened ka välja. Sügisel võib üks päike ka olla, siis tuleb vikerkaar.
Emma: Kui sügis on, siis on mürgiseened ka.
Rageri: Ei meeldi. On igav. Ei ole midagi teha. Aga meeldib kummikutega lehtede sees krõbistada.
Robert: See, kus lehed on maas. Ei meeldi, Koplis (Tallinnas) on juba sügis.
Raian: Võiks juba lumi maas olla. Sügis meeldib - saab suvised asjad ära teha.
Rammo: Saab lehti riisuda ja rattaga sõita.
Meribel: Meeldib selleks, et ma saan lumememme teha. Siis saan aru, et lumi on maas ja emme annab mulle porgandi.

Meie isadepäevapidu toimub reedel 11. novembril kell 18:00 lasteaia saalis.

Tuletame meelde, et helkur on kõige odavam elukindlustus ning selle kandmine kohustuslik. Värvikat sügist kogu vallarahvale!