Lehola Kooli Karjaküla maja Mesimummu lapsed jutustasid loo hiirepoisist, kes kartis kevadet. Lapsed esinesid ilmekalt oma kaunites kostüümides ja õpetajad Malle Klamp, Alina Mihhailova ning Kersti Heil said oma näitlejate üle uhked olla.

Lehola Kooli lasteaia Lepatriinud haarasid kohe publiku kaasa oma lõbusa mereröövlite seiklusega, mille käigus selgus, et õppimine on vajalik. Juhendajad Piret Tatar, Külli Kivilo ja Jana Hinno olid rühma kõikidele lastele leidnud lõbusa ja sobiva rolli ning väga tõetruud kostüümid.

Laulasmaa Kooli lasteaia neljas rühm esitas näidendi „Võlur ja vikerkaar", mille käigus võlur ajas värvid maal segamini ja väike julge tüdruk taastas kõik. Aitäh Kristi Kindelile, Kristi Võsale ja Evelin Eltermaale laste juhendamise eest!

Teatripäeval on alati tore kohtuda teiste lasteaedadega, õppida uusi lavastusnippe, näha kauneid kostüüme ja dekoratsioone.

See, millise töö ja vaevaga aga näidendid lastele selgeks õpetatakse, jääb õpetajate igaveseks saladuseks. Laulasmaal parimaid välja ei selgitatud, sest kõik lapsed on head näitlejad ja kõik juhendajad on teinud väga tublit tööd. Aitäh teile! Kohtume jälle märtsis 2014. a.