Pea 80 protsendi vastsündinutest muutub esimestel elupäevadel kollakas. Kollasuse põhjuseks on kõrge bilirubiini tase organismis, mis võib muutuda eluohtlikuks, põhjustades mitmeid tervisekahjustusi.  Kollasuse analüsaator ehk bilirubiini taseme mõõtja säästab vastsündinuid valulikust verevõtmisest bilirubiinitaseme mõõtmiseks. Analüsaatori abil on võimalik bilirubiinitase määrata andurite abil.

Laupäeval on Lastefond kohal emajõe ääres toimuval kirbuturul, kus pannakse müüki tuntud inimeste pool annetatud esemed.  Kogu esemete pealt saadav tulu läheb erinevate keeruliste ainevahetushaigustega Albiina, Miikaeli ja Brandon-Danieli toetuseks.

Huvilistel on võimalus kirbuturult endale soetada näiteks Ene Ergma käevõru, mille kinkis talle Brasiilia välisminister. Huvitavamad müüki tulevad esemed on veel Contra Erisaates kantud kampsun, Age Oksa annetatud ja tema enda poolt sisse tantsitud autogrammiga varvaskingad ning mudelautod, millega mängis lapsepõlves Märt Avandi.

Albiina organismis on teatud tüüpi rasvhapete oksüdatsiooni häire, mistõttu kuhjuvad kasutamata rasvhapped erinevatesse organitesse häirides aja jooksul nende tööd. Miikaeli organism ei sünteesi kolesterooli. 2011. aasta alguses diagnoositi sarnane haigus nagu Albiinal ja Miikaelil ka Brandon-Danielil. Kõik kolm last vajavad normaalseks elutegevuseks igapäevaselt toitesegu, mille ostmist aga Haigekassa ei toeta.