Tööpäevad olid väsitavad, kuid ka jutukad. Käisime metsas kuusesistikute ümbert rohtu tallamas, korrastasime Piirsalu rahavamaja ja Risti jalgpallistaadioni ümbrust, poisid puhastasid raudteejaama prahist. Peale rasket tööpäeva nõuti alati ujuma minekut, kuhu ka me läksime. Käisime ujumas Kullamaal ja Jaaknas. Maitsva lõuna keetsid meile Risti Hooldekodu töötajad. Peale lõunat korraldasid meile mänge laagri vilistlased. Tegime näidendit, mängisime maastikumängu ja valmistasime ise endale märke.

Kolmapäeva õhtul telkisime Koluveres. Öösel oli meil ööhäire. Meie lipp oli varastatud, aga selle leidsime kiiresti üles. Seejärel tuli vargad kätte saada. Neid me ajasime juba kauem taga, kui vargad käes, olid kõik korralikult väsinud ja mindi magama .

Reedesel lõpureisil käisime Pärnus. Külastasime Pärnu veekeskust, miniloomaaeda ning Lavassaare raudteemuuseumi. See päev oli väga vahva. Kõige rohkem meeldis kõigile ujulas jõgi , seal oli lihtsalt nii vahva . Tahame tänada korraldajaid ja kõiki abilisi: Aili Randalu, Lea Lai, Tiina Ojamäe, Kaja Rüütel, Moonika Aru, Aet Tänav, Thea Trummalt, laagri vilistlased, Risti Vallavalitsus, Risti Hooldekodu, RMK Piirsalu kontor, Risti tehas, Piirsalu PÜ ja Elvo Leppmaa,Tiina Kannistu, Sven Köster ja kõiki koogiküpsetajaid. Täname suurepärase laagri kogemuse eest!